Ο Γιάννης Αραμπατζής αναλύει στο AEK LIVE τις διαφορές Κέρκυρας – ΑΕΚ!

0

Φόρεσε την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος έντεκα ολόκληρα χρόνια… Είναι γέννημα θρέμα παιδί της ΑΕΚ και το Σάββατο θα βρεθεί απέναντι στην αγαπημένη του, ως αντίπαλος… Για τον Γιάννη Αραμπατζή ο λόγος. Ο Σοφιανός Κανταρίδης βρήκε τον έμπειρο πορτιέρο και μίλησε μαζί του εφ’ όλης της ύλης για λογαριασμό του AEK LIVE.

1423154Γιάννη ας πάμε τα ημερολόγια πίσω και ας μιλήσουμε για την τελευταία σου χρονιά στην ΑΕΚ, την πιο μαύρη στην ιστορία του σωματείου…

“Ήταν μία δύσκολη χρονιά γενικώς. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία. Βλέποντας δηλαδή στα αποδυτήρια νέα παιδιά που θα ήταν απίθανο να παίξουν στην ΑΕΚ κάτω από άλλες συνθήκες. Δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα από την αρχή της χρονιάς να βλέπεις όλα τα παιδιά, να είναι νέα και να μην έχουν παίξει ποτέ στο πρωτάθλημα! Δυστυχώς μέσα στη χρονιά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και είχαμε μία δύσκολη χρονιά. Σίγουρα το αποτέλεσμα στο τέλος ήταν… τι να πω; Στα βίντεο από τα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πόσο τραγική ήταν όλη η χρονιά και πόσο δύσκολα ήταν με τον υποβιβασμό για όλους. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό βγήκαν όλα τα συναισθήματα της χρονιάς. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε… Μόλις φάγαμε το γκολ βγήκαν όλα τα συναισθήματα μου με κλάμα, δάκρυα.. Εκεί συνειδητοποίησα ότι έπεσε η ομάδα. Ήταν το πιο σκληρό συναίσθημα  στα έντεκα χρόνια που ήμουν στην ΑΕΚ.

Έχεις παρακολουθήσει καθόλου φέτος την ΑΕΚ;

Όχι πολλά αλλά κάποια παιχνίδια τα έχω δει. Γενικά διαβάζω και ενημερώνομαι για το τι γίνεται στην ομάδα. Έχω παρακολουθήσει κάποια πράγματα.

Πιστεύεις ότι θα υπάρξει αλλαγή στην εικόνα της ΑΕΚ;

Μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Τοθέμα είναι ότι πρέπει να γίνει άμεσα αυτό το πράγμα. Βλέπουμε ότι και ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως άλλες χρονιές. Η ΑΕΚ πρέπει να παίρνει βαθμούς. Έχασε όμως απρόσμενα, βαθμούς στην έδρα της από υποδεέστερες ομάδες και αυτό μπορεί να στοιχίσει για την συνέχεια.

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα τι λες;

Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά,ερχόμαστε από πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι κάτι μπορούμε να κερδίσουμε από το παιχνίδι, γιατί έχουμε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ

Ποιος θα είναι ο παράγοντας που θα κρίνει το αγώνα;

Σίγουρα μπορεί ένας παίκτης να κάνει την διαφορά σε ένα παιχνίδι. Εμείς έχουμε για την επίθεση τον Τουράμ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η προσπάθεια όμως που κάνει η ομάδα είναι ομαδική. Έχει ανέβει πολύ Η Κέρκυρα που κατάφερε να αποσπάσει και το Χ από τον Ολυμπιακό. Εμείς άμα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο όπως με Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα σταθούμε πολύ καλά στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Εμείς έχουμε ατού την ομαδικότητα. Η Α.Ε.Κ έχει όμως παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αν μπορέσει να κάνει κάτι η ΑΕΚ θα το πετύχει από τις μονάδες της, ενώ εμείς ότι πετύχουμε, θα το κάνουμε ομαδικά. Αυτή είναι η διαφορά.

Αν πάει όλη η ομάδα καλά και βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, εμείς πιστεύω ότι θα κερδίσουμε κάτι. Ισοπαλία θα είναι, νίκη θα είναι δεν ξέρω… Η Α.Ε.Κ μπορεί να κερδίσει σε ατομικό επίπεδο, επαναλαμβάνω από παίκτες με την ποιότητα του Μάνταλου…

 


Comments are closed.