Άρρωστο το χόρτο… ή άρρωστη η κατάσταση;

0

Σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της ΑΕK και νυν του Παναθηναικού Γιώργος Δώνης, μίλησε για το χάλι του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το θέμα ήταν:
«Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως ‘αρρώστησε’ το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι ‘άρρωστο’ το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο».

Φυσικά ο Δώνης, ανεξάρτητα την γνώμη που έχουμε οι περισσότεροι γι αυτόν προπονητικά στην ΑΕΚ, είναι ένας γνώστης του αθλήματος και πόσο μάλλον αυτού του γηπέδου, μιας και εχει αγωνιστεί πάμπολες φορές ως ποδοσφαιριστής αλλά και έχει κοουτσάρει επίσης πάμπολα ματς. Οπότε η γνώμη του έχει μια βαρύνουσα σημασία.

Και αναρωτιόμαστε από τους 18 αθλητές της αποστολής του αγώνα με την Κραιόβα, τον Καρντόσο και όλο το τεχνικό του επιτελείο, από τον πολύπειρο γενικό υπεύθυνο Βασίλη Δημητριάδη και όλους όσοι απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ σ’ έναν αγώνα, δεν βρέθηκε ένας να πει μια κουβέντα; Πόσο μάλλον όταν την προσεχή Πέμπτη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμο η πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο..

Οι μικρές λεπτομέρειες φέρνουν τις μεγάλες επιτυχίες κάτι που όλο και περισσότερο ξεχνιέται από την ομάδα μας.

Γ.Μ.


Comments are closed.