Αθώοι..

0

Ο Μανόλο περιέγραψε με μια λέξη.. χίλιες εικόνες.. είπε είμαστε ΑΘΩΟΙ.. πάμε να δούμε τι εννοούσε για να εξηγούμαστε, γιατί όπως είπε και στο παρελθόν ο ίδιος.. οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι έξυπνοι.. ήτοι δεν τρων κουτόχορτο..

Είναι γεγονός ότι δεν γυαλίζει το μάτι των παικτών.. μετά τις πρώτες 4-5 αγωνιστικές από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ισπανό, έσβησε η φλόγα που κατάφερε να ανάψει ο ίδιος τονώνοντας την ψυχολογία του ρόστερ.. και τώρα απολαμβάνουμε τις πραγματικές δυνατότητες του πολυδιαφημισμένου «πληρέστερου ρόστερ των τελευταίων ετών»..
Μετά τον ερχομό του Μανόλο και την προσπάθεια ανάκτησης του Ολιβέιρα.. ο Καρίμ άρχισε να έχει ψυχολογικό πρόβλημα.. αφλογιστία.. λες και έχει στυτική δυσλειτουργία.. αγνώριστος. Παρόμοια η κατάσταση για πολλούς από τους παλιούς, ενώ από τις προσθήκες.. όσοι δεν το λέει η καρδιά τους, έχουν ήδη μπει στο κλίμα της «αθωότητας».. με φωτεινή εξαίρεση τον Γκαρσία..
Αλλά έτσι είναι.. ότι πληρώσεις παίρνεις.. Βλέπε Γκαρσία και Σιμάνσκι.. Αυτό φυσικά το ξέρει ο Ισπανός.. και προφανώς η συμφωνία του είναι να σώσει ό,τι σώζεται με ό,τι έχει όπως εξάλλου είπε.. «με ό,τι μου έχει απομείνει»..

Ο Μανόλο δεν θα κριθεί τώρα.. ήρθε για να κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και να χτίσει από την αρχή.. η παρουσία του αυτή τη χρονιά αποτελεί περίοδο αξιολόγησης του «πληρέστερου ρόστερ».. και δημιουργία κορμού για τη νέα χρονιά.. όποιος βλέπει κάτι άλλο μάλλον το κουτόχορτο.. το κάπνισε..
Επιλογές της διοίκησης και λύσεις τύπου Κονέ, είναι προσωρινές, σπασμοδικές και είναι της λογικής.. λαχείου.. κι αν σου κάτσει??? Μεταξύ μας.. τι θέατρο στα πεσίματα που δεχόταν προχτές ο Λόπεζ.. θύμισε Καραγκούνη.. λίγο πιο γραφικός από την Καλντέρα..
Οπότε ελπίδα και υπομονή μέχρι το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.. μέχρι τότε γερό στομάχι.. για «σφηνάκια».. να βγει η χρονιά κουτσά στραβά.. απολαμβάνοντας το λάγνο βλέμα του Νεντελτσιάρου.. το Καράτε Χνίντ.. και τα χρήσιμα Χ απέναντι στο εκάστοτε φόβητρο τύπου Ενπαγωτό..

 Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Προφανώς στα Ισπανικά δεν υπάρχει ο όρος του καληνυχτάκια.. αυτό ήθελε να πει ο Μανόλο λέγοντας αθώοι..


Comments are closed.