Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει..

0

Το γράψαμε την επομένη του ματς με τη Λαμία..

Καλό είναι που ήρθε νωρίς το στραπάτσο μπας και πάρουν κάποιοι τα μηνύματα.. ποια μηνύματα; Τα κάτωθι:

Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις.. ούτε την αποφασιστικότητα του Μπέου δεν έχουμε, που έδιωξε το προπονητή στην πρεμιέρα και έκανε διπλό την επόμενη..

Ο Αμραμπατ μπακ χάφ είναι σαν να βάζεις τη Βάνα Μπάρμπα φέτος να διαγωνιστεί στο GNTM.. παλαίμαχος γκόμενα..

Τακτική και αυτοματισμοί Αλμέιδα, περίπου σαν του Καρντόσο.. ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά με την έννοια της τακτικής που παιζόταν τα χρόνια της κατοχής.. καμία σχέση με σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Αλμέιδα.. «θέλω χρόνο στην ΑΕΚ για να πετύχω..» που ισούται με απέτυχα ήδη..

Μεταγραφές απ´τις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.. κάνουν ομάδα λαχείο.. με πορδές δε βάφεις αυγά..

«Με εντολή Μελισσανίδη αποκτήθηκε στα 2 εκατ. ο Ελίασον..». Η πραγματικότητα: Με εντολή Μελισσανίδη δόθηκαν τα λεφτά από τη μεταγραφή Μιτάι για να αγοραστεί ο Ελίασον.. παίχτη που έχουν δει οι έμπειροι σκάουτερ της ομάδας ένα χρόνο τώρα και έπεισαν τον Αλμέιδα ότι του κάνει.. ωστόσο οι σουβλακοφάγοι εκτελούν κατά γράμμα την εντεταλμένη υπηρεσία τους..

Εκτός από τον εγωισμό η διοίκηση πρέπει να βγάλει και κανα φράγκο από το ταμείο για καμία μεταγραφή επιπέδου ΑΕΚ.. μεταξύ μας αυτό το «επίπεδο ΑΕΚ» σηκώνει πολύ κουβέντα..

Στήριξη ναι και υπομονή αλλά.. Δραστικά μέτρα τώρα.. μπας και αλλάξει η κατάσταση τώρα που είναι νωρίς..αλλιώς παρακαλάτε να κλείσουν πάλι τα γήπεδα λόγω Covid μπας και γλιτώσετε τη γιούχα..

Αν αυτή είναι η ΑΕΚ που θα μπει στην Αγία Σοφία, εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος..

Η δε απόφαση να παιχτούν τα δυο ματς στη Ριζούπολη, χωρίς να υπάρξουν αυξημένα μέτρα φύλαξης του νέου γηπέδου για το ενδεχόμενο να πάνε κάποιοι για σελφοπλιάτσικο, πρέπει να πάρθηκε από την επιτροπή σοφών της ομάδας..

Ο Παράσιτος


Comments are closed.