Αυτοεπίταξη….

0

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Μαθαίνω… οτι στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές πέρα βρέχει… Κανονικά συνεχίζεται το πρόγραμμα και ο σχεδιασμός με προγραμματισμένες – μη έκτακτες επεμβάσεις και άλλες μη αναγκαίες εξετάσεις.

Οι ιδιωτικοί γιατροί που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, όρκος ιερός, όρκος ζωής… πρέπει ΑΜΕΣΑ να συμπαραταχθούν με τους συναδέλφους τους που αγωνίζονται στον Δημόσιο τομέα με κίνδυνο της ζωής τους. Απέναντι τους, μια κατάσταση ανεξέλεγκτη, ένα παιχνίδι άνισο…

Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγω έλλειψης προσωπικού – συνολικά – σε όλες τις ειδικότητες και βαθμίδες.

Το κράτος… αδιαφορώντας για την πραγματικότητα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν… με ευχολόγια και παρακάλια για εθελοντισμό… προσπαθεί να λύσει τομ γρίφο, χωρίς να αγγίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Την ώρα που γιατροί, νοσηλευτές, τραπεζοκόμοι και άλλοι εργαζόμενοι στα Δημόσια νοσοκομεία έχουν λιώσει πολεμώντας τον “άγνωστο” εχθρό, συνάδελφοι τους βάζουν προγραμματισμένα χειρουργεία για κρεατάκια και αμυγδαλές στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτό το θέατρο του παραλόγου μπορεί και πρέπει να λήξει ΤΩΡΑ… μπροστά στον ορυμαγδό των δυσάρεστων εξελίξεων που έρχονται…Και μπορεί να λήξει με τη στάση των ίδιων των γιατρών με φόντο πάντα τον όρκο του Ιπποκράτη και την ανάγκη σύμπλευσης με μια κοινωνία που ζει κάτω από ένα απίστευτο πέπλο τρόμου και ανασφάλειας…

Αυτοεπιταχθείτε.. αφού το κράτος σφυρίζει αδιάφορα… και δώστε χέρι βοήθειας στους συναδέλφους σας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΩΝ;

Αμάν πια…

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.