ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Αυτόνομη ΑΕΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με σύνθεση «μπομπάτη»!

Published

on

ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΙΟ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ…

• Το «ΑΕΚ LIVE» βιαστικό όσο λίγες φορές, έχοντας την αγωνία για το «πώς και πότε θα κλείσει η μεταγραφή του ΠΙΝΕΔΑ», αλλά κι όπως…του αρέσει να προλαβαίνει τα γεγονότα και να πιθανολογεί για τα αναμενόμενα, τα μελλούμενα, σπεύδει σήμερα για το εξής απόλυτα επίκαιρο: ΝΑ συνθέσει τη νέα ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΕΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, με την ευχέρεια, που μας παρέχεται από τα αποτελέσματα «ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ», η οποία έκλεισε πριν από το βράδυ της 25-6-2023! Ήτοι από την ώρα και την στιγμή, που «σφραγίστηκε με βουλοκέρι» η ΠΑΝΑΞΙΑ, ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ, ΛΑΟΦΙΛΗΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ανακήρυξη σε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ 2022-23 της ομαδάρας των Δημήτρη Μελισσανίδη – Ματίας Αλμέϊδα!

• Με την υπογραφή του «Φι Κάπα» η αμέσως πιο κάτω σύνθεση του ενισχυμένου και με θέσεις, που εμφανίζονται για πρώτη φορά, νεοεκλεγμένου … «ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ»:
-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Δημήτρης Μελισσανίδης
-ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ: Γιώργος Μελισσανίδης
-Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαγγέλης Ασλανίδης
-Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παντελής Νικολάου
-Γ΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος
-ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Ματίας Αλμέϊδα
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ: Στέλιος Μανωλάς
-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Θ(ε)ωμάς Μαύρος
-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Μπρούνο ΄Αλβες
-ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: Ντέμης Νικολαίδης
-ΑΜΥΝΑΣ: Σάββας Καλντερίδης
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Χρήστος Σταϊκούρας
-ΥΓΕΙΑΣ: Νίκος Πανταζής
-ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ανθή Παπακώστα
-ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ηλίας Κυριακίδης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Νίκος Στράτος
-ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Αγγελικούλα Αρκάδη
-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Πέτρος Μάνταλος
-ΑΠΟΔΗΜΩΝ: Τάσος Μπακασέτας
-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Ηλίας Ατματσίδης
-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Βασίλης Κικίλιας
-ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Γιάννης Βούρος
-ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Πέτρος Παπάς
-ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Ανδρέας Δημάτος
-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Ορμπελίν Πινέδα
-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Θανάσης Μόργκαν(«Πειρατές του Ονείρου»)
-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ: Νίκος Χαρδαλιάς
-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Σοφία Στ.Σεραφείδη
-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Παναγιώτης Κονέ
-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: «Σκεπαστή»
-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Σέρχιο Αραούχο
-ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: Γιώργος Καραφέσκος
-ΜΟΥΣΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ» & ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Γιάννης Μπίλιος
– ΣΥΝΕΣΜΩΝ ΟΠΑΔΩΝ: Δημήτρης Χατζηχρήστος
-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Κυριάκος Χήνας
-ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ: Οι «Μ.V.P.» 25-30 χιλιάδες «Ενωσίτες», οι μόνιμοι- από τον Σεπτέμβριο 2022 ως τον Μάϊο 2023, «προσκυνητές» στις εξέδρες του «Βυζαντινογενούς» «ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΕΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΥ» (όπως το πρωτονομάσαμε σε προσωπικά κείμενα μας, συμπίπτοντας με τον τηλεΝΤΕΜΗ και τον συνεντευξιαθέντα πρόσφατα στον Γιώργο Λιάνη (για τη «Ναυτεμπορική») ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για τον οποίο η αποκάλυψη , ότι η προτομή του θα υπάρχει στο Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού, στο «Αγιά Σοφιά»).

*σ.σ. Έχοντας την ευγενική φιλοξενία από τον ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ (που ήταν, με αξιοπρέπεια και δυναμισμό, υποψήφιος του ΚΚΕ, σ΄αυτές τις βουλευτικές εκλογές) παίρνουμε την πρωτοβουλία , για να προτείνουμε στους αναγνώστες και της Σαββατιάτικης εφημερίδας «Δικέφαλος Αετός», ώστε να διαβάσουν στο «ΔΙΣΕΛΙΔΟ» μας (38-39) το θέμα, που έχουμε γράψει και κατευχαριστηθεί, για τον τωρινό κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΛΟ! Πρόκειται για «ΩΔΗ» στον -κατά την γνώμη μας- «παραμένοντα» ηθικά ΑΡΧΗΓΟ της ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ κι αφού έχει την ικανοποίηση, ότι δικαιώνεται πανηγυρικά, με το να φέρει το περιβραχιόνιο (με δική του επιθυμία) ο άριστος ΚΑΙ φίλος του, ο ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ (όπου – και πάλι δική μας η άποψη – ο χαλκέντερος «ΣΠΑ(Ρ)ΤΙΑΤΗΣ», ο Αργεντίναρος, ήταν ο «Μ.V.P.» της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου ΑΕΚ)!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement