Μπορεί να κλάψω, σιγά μη φοβηθώ ρε κουφάλες!

0

Ένα άρθρο ακριβώς ένα χρόνο πριν από σήμερα στο AEK LIVE για να θυμηθούμε σε ποια φάση ήταν η ομάδα, αλλά και την ψυχοσύνθεση του ρομαντικού οπαδού της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου! Θυμηθείτε!

cats

Γράφει ο Βασίλης Αντωνίου

Τα μαυρισμένα απογεύματα που είναι πλέον η καθημερινότητά μας, η μιζέρια που βγάζει αυτός ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα αλλά και το φρένο που πρέπει ΑΜΕΣΑ να μπει σε όλα αυτά γιατί… ΑΕΚ είσαι και τέλος! 

Η φετινή σεζόν μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη του υποβιβασμού. Κάθε απόγευμα φαντάζει εφιάλτης. Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος δεν μπορεί πλέον να πει με σιγουριά πως η ΑΕΚ είναι… grande φαβορί σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναιτωλικός (με όλη την τεράστια συμπάθεια σε ένα άρτια οργανωμένο, φερέγγυο και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ σωματείο) η Ξάνθη (όσο καλή και να παρουσιάζεται φέτος) η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Λαμία κ.λ.π.

Ξέρεις ότι θα έρθει κάποια στιγμή στο παιχνίδι που θα έρθει το μοιραίο και θα σκοράρει ο αντίπαλος. Το διαισθάνεσαι. Δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες αλλά είναι λες και κάποια… αόρατη δύναμη μπολιάζει τα μυαλά των ποδοσφαιριστών με μια τεράστια ηττοπάθεια που πλέον δεν γνωρίζουν πώς να νικήσουν!

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ φέτος ΔΕΝ ξέρει να νικάει! Ο κατήφορος δεν δείχνει να έχει τελειωμό και μία χρονιά που ξεκίνησε μετά βαΐων και κλάδων, με διθυραμβικά σχόλια για το ρόστερ έχει εξελιχθεί σε ένα παραμύθι που έχει μόνο δράκους!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε… τόμους για τα εγκλήματα που γίνονται στην πλάτη αυτού του τεράστιου και ένδοξου συλλόγου.

Τι γράψαμε λίγο πριν; Ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ και ΕΝΔΟΞΟΥ συλλόγου, ο οποίος έχει εκατομμύρια πιστούς υποστηρικτές που ότι όσο απογοητευμένοι και να είναι, όσο ξενερωμένοι νιώθουν, άλλο τόσο αρρωσταίνουν για εκείνη καθημερινά! Αυτή η ομάδα είναι σκέτη ΚΑΥΛΑ!

Το γράφω σήμερα και όχι μετά από κάποια κατάκτηση τίτλου. Γιατί ενώ ξέρουμε τα προβλήματα την Κυριακή θα αφήσουμε τη γκόμενα, τους καφέδες, τις δουλειές και θα είμαστε δίπλα της! Και θα καυλώνουμε με το κάθε γκολ. Γιατί η ΑΕΚ είναι χαραγμένη στην καρδιά μας και αυτό δεν φεύγει ούτε με… εγχείριση! Παντού και πάντα δίπλα σου ΑΕΚΑΡΑ. Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά! ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

 


Comments are closed.