ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

«CASάπηδες γράμματα»!

Published

on

ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ, εδώ και ημέρες, από τους αρμόδιους κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΚ , η αισιοδοξία, αν όχι και η βεβαιότητα, ότι το CAS θα μηδενίσει το «-3», που έστησε ο σατανικός «άξονας» εναντίον της πρωταθλήτριας. Στην κηδεία του Ανδρέα Μπόμη συναντηθήκαμε με τον Γιάννη Καραλή.

Ο κορυφαίος εποχικός τήλεμαν των αθλητικών της κρατικής τηλεόρασης μας είπε, με κατηγορηματικό τόνο: « Το CAS θα σβήσει την ποινή της ΑΕΚ. Το πιστεύουν ακράδαντα οι νομικοί της οδού Ολύμπου και Πάτμου, στο Μαρούσι. ΄Οτι δεν αναγνωρίζεται τιμωρία, μέσω έκθεσης της αστυνομίας. Το ξέρουν και οι του Ολυμπιακού, γι΄αυτό δεν ανησυχούν για τα γεγονότα στην Πάτρα…»

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Καραλής μας είχε προειδοποιήσει, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα σταυρωνόταν όπως η ανυπεράσπιστη και μόνιμα διωκόμενη και σφαγιαζόμενη «΄Ενωση». Γνωρίζουμε ήδη την υπέρ του ΟΣΦΠ απόφαση από τους «εν ψυχρώ αποκεφαλιστές» του Δικέφαλου Αετού – κατά του οποίου έστρωσαν και το χαλί στην Περιστεριώτικη « Μικτή ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ», για να ληστευθούν άλλοι 3 βαθμοί στο «νεκροταφείο»-ΟΑΚΑ!

ΟΙ «ΣΦΑΓΕΙΣ» της ανήμπορης ΑΕΚ κατέχουν το σκεπτικό του CAS , για περιπτώσεις, όπως αυτές του ΟΑΚΑ και της Πάτρας, γι΄αυτό δεν πείραξαν ούτε το μικρό νυχάκι του Φαληριώτη. Μία απόδειξη γι΄αυτή την γνώση κι ενημέρωση, σημερινό κείμενο «ερυθρόλευκου» σχολιαστή (ονομαστού για την χολή, που χύνει κατά της ΑΕΚ) , ότι «Το CAS δεν αποφασίζει σύμφωνα με το τι εκθέτει, υποστηρίζει, η αστυνομία»! ΄Αρα και αυτός, όπως και όλος ο αντι- «Ενωσίτικος» συρφετός δεν πρόκειται να ξαφνιαστούν , να απορήσουν, αν η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δικαιώσει την καρατομηθείσα και με βλαβερότατη ζημία (οικονομική , λόγω των δύο « εντός έδρας χωρίς θεατές» ) και βαθμολογική (από την ουρανοκατέβατη- δοκαροκατέβατη ήττα από τον ονομαζόμενο «Ατρόμητο»)! Αυτούς τους «-3» από τα γκολ του «ερυθρόλευκου» Σπύρου Ρισβάνη (88΄) και του Παοκτζή Ευθύμη Κουλούρη (91΄) κανένα CAS δεν μπορεί να τους γυρίσει στην πρωταθλήτρια και να αποκαταστήσει την κατάφωρη, ανήκουστη, πρωτοφανή αδικία!
* Διά ταύτα: «CASάπηδες γράμματα»!

Φρίξος Κώνστας

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement