Δεν μασάει… ο Στράταρος!

0

Οδοστρωτήρας και στο Χαριλάου ο Στράτος Σβάρνας. Να τι είπε στη NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης

«Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη, σε μία δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ειδικών συνθηκών. Ξέραμε ότι θα τον παρασύρει η ατμόσφαιρα. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε και μας… έλυσε τα πόδια. Από την άλλη θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν κρατούσαμε μπάλα. Αμυντικά σταθήκαμε καλά, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδι. Ίσως στην έλλειψη συγκέντρωσης δεν κρατήσαμε καλά μπάλα με ηρεμία. Πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι».

Για το πώς νιώθει ο αμυντικός
«Ο αμυντικός όταν δεν τρώει γκολ είναι η καλύτερή του στιγμή. Αλλα άμυνα παίζει όλη η ομάδα. Αν δεν γίνει κάποιο ατομικό λάθος δεν δεχόμαστε γκολ. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Και η διάθεση παίζει ρόλο. Είμαστε καλά, νιώθουμε καλά, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με την καθημερινή δουλειά πάμε καλά».

Για τον ίδιο
«Είμαι θετικός σε μία ανανέωση και μακάρι να γίνει. Εχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μου και μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Για την διαφορά της ΑΕΚ
«Ο προπονητής θεωρώ ότι έχει βρει το κουμπί του καθενός. Νίκες επίσης, όπως η αποψινή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως μπορούμε να πάμε ψηλά».

Πώς είναι για έναν παίκτη να αλλάζει τρεις προπονητές μέσα στη σεζόν
«Δεν είναι και το καλύτερο, αλλά πρέπει να μάθει ένας παίκτης να ζει έτσι. Ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για κάτι. Προσπαθώ κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να κρατάμε τα θετικά από κάθε προπονητή».

Για τα πλέι οφ
«Θα γίνει ένας μίνι γύρος εντυπωσιακός με συνεχόμενα ντέρμπι. Κι αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον κόσμο. Που θα φτάσουμε θα δούμε».

Για το Κύπελλο
«Είναι ο πρωταρχικός στόχος. Είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει. Το θέλουμε για εμάς και τον κόσμο».


Comments are closed.