Δεν παίρνει παίχτη η ΑΕΚ και το ρίσκο συνεχίζεται…

0

Απ’ ότι φαίνεται η ΑΕΚ μέχρι τα Χριστούγεννα θα πορευθεί με το υπάρχον ρόστερ, πράγμα επικίνδυνο. Η ΑΕΚ δεν πήρε πάιχτη ούτε από την αγορά των ελεύθερων, πράγμα που δημιουργεί ερωτήματα για το τι θα συμβεί αν τραυματιστεί ξανά ο Τσιγκρίνσκι ή ο Σιμόες.

Είναι σαφές πως η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση στη θέση του στόπερ καθώς και του αμυντικού χαφ. Το 3-5-2 που χρησιμοποίησε ο Κωστένογλου σε συνδυασμό με το πάθος των ποδοσφαιριστών έκρυψε τις αδυναμίες, όμως η ομάδα δεν έχει βάθος σε αυτές τις θέσεις. Ενδεχόμενοι τραυματισμοί ή πτώσεις στην απόδοση ίσως να δημιουργήσουν προβλήματα στον κορμό, στην κυκλοφορία και κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι υπήρξε ένα σοκ και μια συνολική αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά την απομάκρυνση Καρντόσο, όμως αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη ενίσχυσης σε αυτές τις θέσεις με παίκτες ακόμη και από την αγορά των ελεύθερων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ακόμη και ως ρεζέρβες.

Όλα μπροστά είναι και ελπίζουμε να μην κοστίσει στην ΑΕΚ η μη απόκτηση κάποιου παίκτη. Άλλωστε ευτυχώς, είναι λίγοι οι αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω μη ύπαρξης αγώνων σε Ευρώπη και κύπελλο.


Comments are closed.