ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν συμμετέχουμε σε ακόμη ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα»

Published

on

pao2_0

Μετά την ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της δριμύτατη επίθεση κατά της ΕΠΟ και τους χειρισμούς της στους ορισμούς διαιτητών. Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για γνωστά «παράκεντρα εξουσίας και εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο» και τονίζει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν «σε ακόμη ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.

Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει”.

Continue Reading
Advertisement