ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου

Published

on

Ο αρχηγός μας Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε σαν να μην πέρασε μία μέρα, σαν να μην τραυματίστηκε ποτέ.

Στόχος του αρχηγού της ομάδας ήταν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ενόψει του τελικού και να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Και φέτος πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τον στόχο του.

Στην επιστροφή του με τον Λεβαδειακό μπήκε και αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά. Όμως ήταν επιφυλακτικός και προσεκτικός. Στο χθεσινό παιχνίδι στην Κέρκυρα έπαιξε για περίπου δεκαπέντε λεπτά και ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα έγινε περισσότερο επικίνδυνη και επιθετική. Η εικόνα του ήταν σαν να μην τον έχει επηρεάσει καθόλου ο τραυματισμός του και αυτό δείχνει την δουλειά που έκανε.

Ο παλιός καλός Πέτρος Μάνταλος είναι ξανά εδώ δυνατός και έτοιμος να προσφέρει τις δημιουργικές εμπνεύσεις του, την πίεση του επιθετικά και να βγάζει ξανά τον αρχηγικό χαρακτήρα του όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλά πλέον και στο χορτάρι.

Ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει τελικού που φαίνεται ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και σημαντικά στην σημαντική και ιστορική μάχη καθώς αν νικήσουμε θα κάνουμε νταμπλ για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1978.

 

Continue Reading
Advertisement