Διαιτητική σφαγή Σιδηρόπουλου, δε μάσησε η ΑΕΚ!

0

Απίστευτα πράγματα στο Περιστέρι. Ο Σιδηρόπουλος έβγαλε κάρτα σχεδόν σε όλη την εντεκάδα της ΑΕΚ, ενώ έβγαλε και δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Κρίστιτσιτς για… καθυστερήσεις. Κάρτα παρωδία στον Λόπες για θέατρο σε φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι και ο Παπαπέτρου δεν έστειλε καν το Σιδηρόπουλο ούτε μέχρι το VAR. Ακύρωση γκολ του Λιβάγια με πάρα πολύ οριακό οφσάιντ. Επίσης δε δόθηκε ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη για μαρκάρισμα στον Αραούχο.

Προκλητική διαιτησία που έκανε ό,τι μπορούσε, όχι μόνο για να πλήξει την ΑΕΚ στο σημερινό ματς αλλά και στα… επόμενα αφού πολλοί συμπλήρωσαν κάρτες. Η σημερινή νίκη έχει πρόσθετη αξία αφού η ΑΕΚ νίκησε και τους… διαιτητές.

Η κεφαλιά του Κρίστιτσιτς από σέντρα του εξαιρετικού για ακόμη μια φορά Σιμάνσκι, έδωσε στην ΑΕΚάρα τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και η ομάδα κοιτάζει τη συνέχεια. Η ΑΕΚ ακόμη κι αν δεν αποδίδει ακόμη στο φουλ των δυνατοτήτων της φαίνεται να ξαναγίνεται ομάδα… Η δουλειά του Καρέρα φαίνεται να αποδίδει καρπούς και αυτό δίνει χαρά στον κόσμο της.

ΑΕΚ γερά, κόντρα σε όλους και σε όλα…

 


Comments are closed.