Δικέφαλη πρωταθλήτρια… γράφουν στη Χίο!!!

0

Το Χιώτικο site chiosin.gr που παρέχει πλήρη και γρήγορη ενημέρωση για όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στο πανέμορφο νησί της μαστίχας, επιβεβαιώνει με σημερινό του δημοσίευμα τα όσα εύστοχα έχει γράψει εδώ και τρεις μέρες το AEK LIVΕ

Αναφερόμαστε στο παρασκήνιο που υπάρχει και τις κινήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα έτσι ώστε η πρωτοπόρος Μικρασιατική να μην πάρει τελικά το πρωτάθλημα!

Διαβάστε τι γράφει σήμερα το chiosin.gr για την πολύκροτη υπόθεση που αφορά στο ιστορικό προσφυγικό σωματείο του νησιού που έχει ιδρυθεί μετά την Μικρασιατική καταστροφή το 1924 με έμβλημα τον δικέφαλο αετό και χρώματα το κίτρινο και το μαύρο.

Την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων χάντμπολ της περιόδου 2019-20 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ, ανακηρύσσοντας ταυτόχρονα πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονταν στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τη διακοπή, την ΑΕΚ στους άνδρες και τον ΠΑΟΚ στις γυναίκες.

Μετά από μία εβδομάδα έντονων αντιπαραθέσεων μεταξύ των σωματείων, αλλά και των θεσμικών φορέων (σύνδεσμοι παικτών και προπονητών), η ομοσπονδία κατέληξε σε αυτή την απόφαση, κρίνοντας ότι οι συνθήκες επανόδου στις προπονήσεις, όπως διαμορφώνονται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, δεν της επιτρέπουν να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα στις ημερομηνίες που είχε εξαγγείλει (ως τα τέλη Ιουνίου).

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ισοβαθμούσε στην κορυφή της Α1 ανδρών με την ΑΕΚ (έχοντας ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ρέντη, κι ενώ εκκρεμούσε η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και φυσικά τα πλέι-οφ), είχε αντιδράσει έντονα στο ενδεχόμενο ανακήρυξης πρωταθλητή με βάση την προσωρινή βαθμολογία, ενώ η Ένωση είχε ζητήσει τη διεξαγωγή της σειράς των τελικών.

Κάτι αντίστοιχο και στο τοπικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπου ανάμεσα σε Κανάρη και Μικρασιατική έχει γίνει το πρώτο ματς και δεν έχει γίνει το δεύτερο και τα play off.Ειλικρινά απορούμε πως δεν έχει βγει η απόφαση αφού ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος και το πρώτο κριτήριο επίσης. Άλλωστε όλα τα έγκριτα site και οι αθλητικές εφημερίδες ανά την Ελλάδα έχουν γράψει το όνομα Μικρασιατική απλά δεν έχει ανακηρυχθεί επίσημα.


Comments are closed.