Δηλαδή τι περιμένουν;

0

Τι είναι αυτό που κρατάει αυτή τη στιγμή το Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ; Ποιο στοιχείο είναι αυτό που βλέπουν στη διοίκηση και δεν λύνουν τη συνεργασία μαζί του και δεν μπορεί να το διακρίνει κανείς άλλος;

cats

Γράφει ο Βασίλης Αντωνίου

Μπορεί να είναι δουλευταράς, να προσπαθεί, να επιδεικνύει άκρως επαγγελματική συμπεριφορά αλλά πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη! Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για να μείνει εκτός πεντάδας, καθώς υπολείπεται έξι βαθμών από Ξάνθη και Πανιώνιο, τη στιγμή που θα τους αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο.

Το χειρότερο όμως είναι πως η εικόνα είναι άκρως αποκρουστική! Η ομάδα αυτή την περίοδο δείχνει στο γήπεδο πως είναι ικανή να ηττηθεί και από έντεκα… κώνους!

Μηδέν ψυχολογία, μηδέν νοοτροπία, με την ΑΕΚ να έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα. Όποιος και να μπει στο γήπεδο βλέπεις την ίδια εκνευριστική ηττοπάθεια και ειδικά μετά το 70′ να γκρεμίζονται τα πάντα!

Ακόμα και όσοι είμαστε της λογικής πως ο προπονητής πρέπει να κρίνεται στο τέλος, υπάρχουν καταστάσεις που δείχνουν μη αναστρέψιμες. Και μία από αυτές είναι του συμπαθούς κατά τ’ άλλα Πορτογάλου που τον… λυπάσαι στον πάγκο!

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε καμία περίπτωση άμοιροι ευθυνών (προσωπικά έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη) αλλά για την ώρα και για να σωθεί ότι σώζεται οφείλει η διοίκηση να αντικαταστήσει το Μοράις με… οποιονδήποτε αν δεν έχει βρει τον προπονητή που θα την βγάλει οριστικά από το τέλμα! Κάποιον υπηρεσιακό, κάποιον τέλος πάντως που να εμφυσήσει τη νοοτροπία νικητή ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ στην κανονικότητα και να μην γίνεται περίγελος κάθε χωριού.

ΥΓ. Το άρθρο αναφέρεται στο… σήμερα.. Ποιος ευθύνεται αποκλειστικά για αυτή την κατάντια όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά…


Comments are closed.