ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Εμπιστοσύνη, ο μόνος δρόμος

Published

on

Πόσο φορτικός να γίνει κανείς λέγοντας ότι χρήματα για μεταγραφές δε πρόκειται να δαπανηθούν σε καμία μα καμία περίπτωση!Θα πρέπει και ο τελευταίος Αεκτζής να σταματήσει να ελπίζει σε κάτι τέτοιο!!!

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Αδέλφια μου,στο θέμα των μεταγραφών ,δύο σκέψεις υπάρχουν!Η πρώτη ακούει στο όνομα του συμβιβασμού της κατάστασης και η δεύτερη ακούει στο όνομα αγανάκτηση

Εμένα θα μου επιτρέψετε να ακολουθήσω τον πρώτο δρόμο.Για την ακρίβεια ,έχω συμβιβαστεί στην ιδέα ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα κλείνω site και Μέσα που αναφέρονται σε μεταγραφές ,ονόματα και σήριαλ, και θα τα ξανανοίγω με το πέρας αυτής τη περιόδου,απλά για να δω ποιον ελεύθερο ή δανεικό αποκτήσαμε τελικά.Για να είμαι ειλικρινής,δε με χαλάει καθόλου αυτό.Εχω το κεφάλι μου ήσυχο και δε χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Για να τα λέμε όλα, προσωπικά ,μπορεί πλέον να έχω χάσει τις προσδοκίες μου για καλές μεταγραφές ή επενδύσεις αξίας ΑΕΚ,αλλά έχω αποκτήσει εμπιστοσύνη στην διοίκηση όσον αφορά στην εύρεση έξυπνων και οικονομικων λύσεων στην αγορά.Οι ιθύνοντες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βρουν ποδοσφαιριστές χρήσιμους στις μεταγραφικές περιόδους.Συνπώς, αφήνομαι στα χέρια τους και αναμένω τις χειμερινές μας μεταγραφές με εμπιστοσύνη αλλά και με μπόλικη διάθεση για μετέπειτα κριτική θετική ή αρνητική.

Φέτος, έχω εμπιστοσύνη απόλυτη στην ομάδα και ώφειλω να αναγνωρίσω τη καλή προσπάθεια που γίνεται από όλους!!! Πρωτείνω,να δείξουμε και την απαιτούμενη εμπιστοσύνη και στη διοίκηση στο μεταγραφικό κομμάτι λαμβάνοντας υπόψη την μόνιμα λιτή οικονομική πολιτική!

Σε κάθε περίπτωση,η χρονιά έχει πολύ ζουμί φέτος και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι.Θεωρώ δεδομένο ,ότι ΟΛΟΙ θέλουν , να πετύχουμε τους στόχους αυτούς και θα κάνουν τα πάντα για αυτό!!Όλα θα φανούν με την αυγή του 2018!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με Υγεία!!!!

Continue Reading
Advertisement