Είμαστε ΟΚ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό;

0

Μπήκαμε για τα καλά στο δεύτερο 10ημερο του Ιουνίου και δεν έχουμε τίποτα νεότερο στον μεταγραφικο ορίζοντα!Το μονο που έχουμε, αφορά πάλι ενδεχόμενη φυγή βασικού ποδοσφαιριστή (Βράνιες).

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Και έρχομαι και ρωτάω:Να ανησυχούμε;Ειναι όλα under control;Έχει ληφθεί υπόψη, ότι προτεραιότητα έχει η απόκτηση βασικών ποδοσφαιριστών και όχι η προσπάθεια πώλησης κάποιου τέτοιου;

Συμφωνώ,ότι πάμε αργά γιατί βιαζόμαστε και το ότι έχει φτασει σχεδόν το πρώτο μισό του Ιουνίου χωρίς καμιά ουσιαστική κίνηση ,δε λέει κάτι, και ότι το γεγονός αυτό δεν είναι αφορμή για γκρίνια ή ανησυχία! Ωστόσο αναρωτιέμαι,αν είμαστε οκ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αν υφίσταται τέτοιος επί του πρακτέου..

Αρχικά προτεραιότητα ήταν ο φορ ,στη συνέχεια έγινε ο χαφ και τώρα διαβαζω για εξτρεμ(ένα ή δύο)!Τελικά ,ποια είναι η προτεραιότητα;Δε θα ήθελα να σκεφτώ ότι προτεραιότητα αποτελεί να πουληθεί ένας ποδοσφαιριστής,ώστε να αποκτηθούν ενδεχομένως δύο.

Εγώ δεν ανησυχώ τοσο με την αργοπορία ,όσο με την ουσιαστική ύπαρξη του μεταγραφικου πλάνου, σε μια ομάδα πρωταθλήτρια που πάει για champions league!Σε κάθε περίπτωση οι ιθύνοντες κάτι ξέρουν παραπανω..!

Εύχομαι, συντομα να έχουμε ουσιαστικά νέα στο κομματι αυτό , διότι οι μέρες κυλούν σαν νεράκι και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οτι ο Οσφπ κηνυγάει τους στόχους μας ή ότι η ομάδα κινείται με άκρα μυστικότητα για να μη την πατήσει,δεν λένε και πολλά πράγματα!!!

Χαφ, εξτρεμ(2) και φορ ειναι οι άμεσες ανάγκες της ομάδας, και δε μιλάω να αναστησουμε ή να βαφτίσουμε υπάρχοντες στο ρόστερ παίχτες από πέρυσι,αλλά αναφέρομαι στην απόκτηση καλών καινούργιων ποδοσφαιριστών!

Στα καλά νέα ,έχουμε την ανανέωση του Μπάρκα ,μια πολύ καλή και σοφότατη κίνηση.Αναμενουμε και τις υπόλοιπες..


Comments are closed.