Είναι εξωφρενικά όμορφο να είσαι ΑΕΚ!

0

Η ΑΕΚ θα βρίσκεται στον πέμπτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου αφού πήρε την πρόκριση εναντίον του Άρη με τον πιο ψυχοβγαλτικό και συνάμα με τον πιο… ΑΕΚ τρόπο!

Γράφει ο Γιώργος Στογιάννος

Βλέπαμε τον αγώνα και το νιώθαμε, το λέγαμε δεν γίνεται να χαθεί αυτή η πρόκριση, δεν γίνεται να αποκλειστεί αυτή η ομάδα που σε δύο αγώνες είχε τουλάχιστον 10 κλασσικές  ευκαιρίες χαμένες και τρία δοκάρια από έναν αντίπαλο που είχε δύο τελικές και ένα γκολ με πέναλτι! Απλά δεν γίνονταν!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκιο άθλημα. Σήμερα, όμως αποδόθηκε δικαιοσύνη, αφού η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και πέρασε στον τελικό.

Η πρόκριση ήρθε με τον πιο ΑΕΚ τρόπο, τον πιο τρελό αλλά συνάμα αυτόν που σε κάνει να νιώθεις πιο περήφανος που αγαπάς παθολογικά αυτό το σωματείο!

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έσπασαν καρδιές, η ΑΕΚ, πίεζε τον Αρη που είχε κλειστεί στα καρέ του, και γκολ  πέτυχε ο Ντιγκινί στο 93 και εκεί όλοι είπαν… τέλος!

Εκεί όμως είναι που μιλάει η φανέλα και συνειδητοποιείς πόσο εξωφρενικά όμορφο είναι να είσαι ΑΕΚ! Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά!

Έχει κάνει πάμπολλες ανατροπές από εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, γιατί είναι στο DNA της ομάδας!

Εμείς ως φίλαθλοι έχουμε συνηθίσει πλέον και έχουμε μαζί μας στους αγώνες τα αγχολυτικά μας και την βγάζουμε! Έτσι θα κάνουμε και στον τελικό και θα το σηκώσουμε!

Αυτά για σήμερα, αναλύσεις συστήματα κλπ από αύριο, σήμερα μόνο ΑΕΚ!

ΥΓ. Κάθε νίκη και κάθε πρόκριση απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι για τον Νίκο!

 


Comments are closed.