ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Εμείς πότε θα γίνουμε… Ηλυσιακός;

Published

on

Αν είχα γράψει το άρθρο αυτό χθες το βράδυ, σήμερα θα είχαμε λάβει ήδη 10 εξώδικα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, το δίκαιο ήταν να ανέβει ο καλύτερος Ηλυσιακός. Ήταν δίκαιο και το έκανε πράξη και αυτό η διοίκηση Αλεξίου.

Γράφει ο Νίκος Μπουσμπούκης

Αρχικά να πω πως όποιος κατηγορεί έστω στο ελάχιστο τις αθλήτριες της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον αφελής. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τις ικανότητες των κοριτισιών αλλά ένας αθλητής δεν πάει μόνος του σε μια ομάδα. Και γω αγαπώ την ΑΕΚ αλλά αν με βάλεις να παίξω σήμερα τερματοφύλακας απέναντι στην Κέρκυρα, τα 10 γκολ δεν τα γλιτώνουμε. Οι αθλήτριες αυτές πρέπει να δέχονται την αγάπη μας και την στήριξη μας.

Ο σχεδιασμός της ομάδας από διοίκηση και προπονητικό τιμ ήταν απίστευτος. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν μπορούσε με τίποτα να χτυπήσει την Θέτιδα για την απευθείας άνοδο. Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν ανταγωνιστική στους τελικούς λόγω έδρας και Οικονομίδου. Μιλάμε για μια ομάδα που έχασε την άνοδο με μπρέικ της έδρας από τον Ηλυσιακό, όχι από κανέναν μισητό, τεράστιο αντίπαλο.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τον Ηλυσιακό. Το αντίθετο. Οι αθλήτριες του απέδειξαν τι σημαίνει αθλητική μαγκιά. Θέλει πολύ κουράγιο να νικήσεις εκτός την ΑΕΚ σε τελικό όντας νεαρή κοπέλα που επί 2 ώρες ακούει χυδαίο βρίσιμο από την εξέδρα. Πολλά συγχαρητήρια, τα αξίζουν

Και εκεί θέλω να καταλήξω. Στα του οίκου μας. Δεν ξέρω πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν φορές που δεν έχουν απέναντι τους τον Μιραλάς αλλά ένα 20χρονο κορίτσι που ρε αδελφέ στην τελική μπορεί να είναι και ΑΕΚ. Και ΑΕΚ όμως να μην είναι, σίγουρα θα μπορούσε να είναι η κόρη πολλών που την βρίζουν.

Στραφείτε επιτέλους απέναντι σε αυτούς που επιτρέπουν σε κάθε αντίπαλο να αντιστρέφει το αγαπημένο σας σύνθημα και αν μας… αγαπάει να μην φεύγει από εδώ.

ΥΓ: Με εκείνο το φοβερό μπάτζετ το οποίο έχουμε αλλά δεν θέλουμε να πληρώσουμε αθλήτριες όπως η Καλαφατάκη, τι έγινε; Αρκεί για να γίνουμε Ηλυσιακός;

Continue Reading
Advertisement