Έμποροι ψέματος στον κόσμο της ΑΕΚ!

0

Είναι μεγάλο ατόπημα για ένα σάιτ δημοσιογραφικό να πουλάς ελπίδα για να προσελκύσεις περισσότερα κλίκ στην δημοσίευση χρησιμοποιώντας ”κίτρινους” τίτλους ή φωτογραφίες που να προδιαθέτουν τον αναγνώστη για κάτι διαφορετικό από το περιεχόμενο του τίτλου. Σήμερα όμως το σάιτ ”sportdog” to πήγε σε άλλο επίπεδο!

Όλα τα σάιτ κάποια στιγμή έχουν και τις άτυχες στιγμές τους και τα στραβά τους άρθρα ακόμα και για το δικό μας έχουμε να θυμόμαστε κάποια ”στραβά”. Φυσικά όμως και δεν αναφερόμαστε στην σύνταξη άρθρου που προέρχεται από δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που μπορεί και να μην επαληθευτεί ή την καταγραφή μιας πληροφορίας που ενδεχομένως να μην ευσταθεί. Μιλάμε για το επιτηδευμένο!

Ας γίνουμε λοιπόν πιο σαφείς…

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα ”sportdog”  με τίτλο  “Σεισμός” στην ΑΕΚ – Φέρνει “Παπασταθόπουλο” τον χειμώνα ο Ίβιτς – Θα “τρελαθούν” οι οπαδοί!

Όποιος το ανοίξει θα διαπιστώσει ότι εντός του άρθρου υπάρχει μία γραμμή που σε στέλνει σε άλλο σάιτ να διαβάσεις την συνέχεια.

Η συνέχεια του ρεπορτάζ είναι αυτή!

Κάποιοι πρέπει να μάθουν να σέβονται τους αναγνώστες τους  και να σταματήσουν να εμπορεύονται την ελπίδα του κόσμου. Είναι άλλο πράγμα η συγγραφή άρθρου από ρεπορτάζ ακόμα και αν δεν επαληθευτεί και άλλο το σκόπιμο και δίχως λόγο clickbait.


Comments are closed.