Ένας προφήτης μα τι προφήτης στον ΠΑΟΚ….

0

Ότι ολόκληρος ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι μια κωμωδία, είναι κάτι που είναι γνωστό. Δεν πέρασε αλλωστε και πολύ καιρός από όταν κατάφερναν να κατεβαίνουν σε αγώνες πλέι οφ διεκδικώντας την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους σε ομίλους Τσάμπιονς λιγκ, χωρίς θεωρημένες κάρτες υγείας. Μια κίνηση που χωρίς την μεσολάβηση της ΑΕΚ θα τους οδηγούσε σε μηδενισμό και την τρίτη θέση.

Σήμερα έγινε η κλήρωση που έδειξε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα  και η τύχη έφερε απέναντι τους την Τουρκική Μπεσίκτας. Είτε κάποιος πιστεύει σε αυτά είτε όχι, το κάρμα καμία φορά σε φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν σου και είναι σκληρό. Δείτε την παλαιότερη ανάρτηση κορυφαίου οπαδού-δημοσιογράφου του ΠΑΟκ που φοράει την φανέλα της Μπεσίκτας με τίτλο κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα δούμε καινουρια επεισόδια στην διαρκή κωμωδία που λέγεται ΠΑΟΚ και μας το προαναγγέλει το παρελθόν ή θα ζήσουμε την απόλυτη ειρωνια; Να κουνήσει ο ΠΑΟΚ σεντόνι την μοναδική χρονιά που δεν θα μπορέσει ο κόσμος του να το παρακολουθήσει;


Comments are closed.