ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Επίσημο: Στην Ριζούπολη με Απόλλων

Published

on

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Α.Ε Απόλλων Σμύρνης δεν αλλάζει τίποτα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο τους κανονικά.

Τελικά, στην Ριζούπολη το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ!

Απότομη και ανώμαλη προσγείωση για τον κόσμο που ήθελε να δει το Απόλλων Σμύρνης- Α.Ε.Κ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ειδικά στις πέντε του μήνα. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η « Ελαφρά ταξιαρχία » αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ μας ενημέρωσε ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί στην Ριζούπολη, τότε η πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μην βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι της.

Συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και ζητήσαμε να διεξαχθεί σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και να μην γίνει καμία απολύτως αλλαγή».

Να σημειωθεί εδώ πως αν το ματς παραμείνει στις έξι ΜαΪου όπως είναι προγραμματισμένο είναι την ίδια μέρα ο τελικός του Basketball Champions League που οι πιθανότητες να βρεθεί εκεί η « Βασίλισσα » μας είναι ισάξιες με τις άλλες ομάδες. Έτσι με δεδομένο πως η Π.Α.Ε ετοιμάζει την φιέστα στο Ολυμπιακό στάδιο θα μπει σε δίλημμα για το τι θα προτιμήσει να ζήσει.

 

Continue Reading
Advertisement