Επιτέλους ένα Αραουχικό γκολ

0

Αετίσιες Κραυγές 15-1-2023 

 

 

Όσο χρήσιμα κι αν είναι όλα αυτά που κάνει ο Αραούχο στον αγωνιστικό χώρο στο νέο ρόλο που τον βλέπουμε φέτος, άλλο τόσο χρήσιμα είναι και τα εντυπωσιακά σε εκτέλεση γκολ που μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας. 

💶Όταν ακούτε για σχέδια αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, να ξέρετε ότι πρόκειται για δρομολόγηση εξελίξεων που ουσιαστικά παραδίδουν την λαϊκή περιουσία στα ιδιωτικά συμφέροντα. 
 

👽Σύντροφε Πελάδο. Σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά έτσι για την κουβέντα και με δεδομένο ότι το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, θέλω να πω ότι τα δύο αμυντικά χαφ σε ρόμβο όταν παίζεις στην έδρα σου με τον Παναιτωλικό δε πάει ρε αλάνι. 

 

Να σας πληροφορήσω ότι η διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά μοιράζει εξώσεις σε σωματεία και συλλόγους αθλούμενων, προκειμένου να υπηρετήσει την «επένδυση» του Ελληνικού.    

 

Ο παρίσταμαι και φωτογραφίζομαι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μπορεί να μας εξηγήσει γιατί ο σύλλογος νοικιάζει γραφεία και δε φιλοξενείται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που… όπως όλοι ξέρουμε, ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ; 

 

Μεγάλη αύξηση σημειώνεται στα κέρδη των εφοπλιστών, ιδιαίτερα των Ελλήνων, που μεταφέρουν το αμερικανικό LNG στην Ευρώπη. Είναι όλοι χαμένοι από τον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία;   

 

Όσο και να προσπαθείς να κρύψεις τον πεθαμένο κάποια στιγμή θα βρωμήσει.

👽Καλός ο Άμπραμπατ μπαλαδομούριδες; Για πείτε… 

 

Εσείς με το αφήγημα της «ασφάλειας και σταθερότητας» που εγγυάται η πορεία ένταξης όλων των κρατών της περιοχής των Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που έχετε κρυφτεί; Θέλω να σας ρωτήσω για τις επαναλαμβανόμενες κρίσεις που ξεσπούν στην περιοχή.   

 

☠️Η Ξάνθη είναι το πρόσφατο θύμα της επιχειρηματικής δράσης. Ήρθε κάποτε ένας τύπος της άλλαξε όνομα, της άλλαξε χρώματα για να ταιριάζουν με την επιχείρηση του και όταν ήρθε η ώρα που αποφάσισε να αποχωρίσει, ο σύλλογος σχεδόν εξαφανίζεται από τον χάρτη. 

 

Το γερμανικό κοινοβούλιο έχει ήδη εγκρίνει τη μετακίνηση εξαπλάσιας δύναμης από τη σημερινή σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης» στο Κόσοβο. Ο Πόλεμος ΝΑΤΟ – ΕΕ απέναντι σε Ρωσία – Κίνα επεκτείνεται και πέρα από τα εδάφη της Ουκρανίας.   

 

🏀Δεν ενοχλεί κανέναν ότι θεωρείται δεδομένο μια ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ να είναι κυριολεκτικά αδύνατο να πάρει το πρωτάθλημα; 

 

Η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια, έχουν έρθει, έχουν μείνει και απ’ ότι φαίνεται θα ενισχυθούν μέσα στο 2023. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της “απελευθέρωσης” του τομέα της Ενέργειας. Η άνοδος των τιμών είχε ξεκινήσει μήνες πριν το πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας. 

 

Ρε παιδιά, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε βάλει καινούργιο χορτάρι στο νέο γήπεδο; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι κάπου είχαν καταψύξει το παλιό χορτάρι του Νίκος Γκούμας και είναι το ίδιο με αυτό που βλέπουμε στο καινούργιο γήπεδο. 

 

Στις ακαδημίες του βόλεϊ της ΑΕΚ, εκεί που κάποτε ήταν σχεδόν 300 παιδάκια, τι έγινε και τώρα δεν είναι ούτε 100; 

 

👽Για τη γέρικη ιερή κροατική αγελάδα που είναι μόνιμη πηγή κινδύνου θα πει κανείς, ή φοβόμαστε μη μας τραγουδήσει κανένα εμβατήριο από αυτά που ξέρει; 

 

Και κάτι ακόμα εξαιρετικά χρήσιμο από την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης. Ούτε το ιδιόκτητο γήπεδο, ούτε οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο προπονητικό της κέντρο στάθηκαν ικανές να τη σώσουν από τα οικονομικά προβλήματα που την διέλυσαν. 

 

🏀Τον καιρό εκείνο μας έλεγαν ότι η μοναδική λύση για να καταφέρουμε να ανταγωνιστούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ είναι ο υποβιβασμός και η εκκαθάριση της εταιρείας ώστε να γίνει ελκυστική σε νέους επενδυτές που θα έρθουν να βάλουν λεφτά. 

 

Αν ο Ρότα με αυτές τις εκπληκτικές φυσικές δυνάμεις που έχει, καταφέρει να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να βελτιώσει τα τελειώματα του τότε θα μπορούμε να μιλάμε για μια νέα περίπτωση Μπορμπόκη… αν προλάβουμε πριν μοσχοπουληθεί στας ευρώπας. 😉

 

👽Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζουμε ή να ζοχαδιάσω που κάτι Κότσιρες και κάτι Κουρμπέληδες είναι ακόμα τέσσερεις βαθμούς μπροστά μας. 

 

Η πατριωτική – χριστιανική “Καθημερινή” το 1928 ζητούσε τον διαχωρισμό των “καθαρόαιμων Ελλήνων” από τους “Τουρκόσπορους” και τον “εξαγνισμό” της χώρας από την παρουσία τους. 

 

Όταν σου ζητάνε να περιγράψεις τη σχέση Ολυμπιακού – Άρη με μια φωτογραφία.

 

⚠️Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτούν οι στελεχάρες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας πως όταν πεθαίνουν δύο οπαδοί σου σε έναν αγώνα, στον επόμενο, το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις είναι να προνοήσεις ώστε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή; 

 

Παραμύθι ότι στον πόλεμο χάνουν όλοι. Από τον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία, μια χαρά πολλαπλασιάστηκαν τα κέρδη για τα μονοπώλια της “πράσινης μετάβασης”. Και τις τιμές έχουν πάει στα ύψη και τεράστια πακέτα κρατικής χρηματοδότησης έχουν τσεπώσει. 

 

👽Σύντροφε Αλμέιδα, ειλικρινά και μέσα από την ψυχή μου, εύχομαι να μην έχεις την ίδια τύχη που είχαν όλοι οι προηγούμενοι προπονητές που ανανέωσαν πρόωρα το συμβόλαιο τους. 

 

Ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ η Ελλάδα δεν διαιρούταν σε ντόπιους και πρόσφυγες. Η Ελλάδα διαιρείται σε πλούσιους και φτωχούς, σε ανθρώπους που δε δουλεύουν και ζουν και σε ανθρώπους που ολημερίς και ολονυχτίς δουλεύουν και δε μπορούν να ζήσουν. 

 

🤮Ξέρετε πόσο πατριώτες είναι οι “πατριώτες”; Από το 1933 κάποια Ένωσις Ατρόμητων Λαϊκών Ψηφοφόρων Παλαιολλαδιτών και Μακεδόνων είχε κηρύξει επίσημα και με όλα τα μέσα τον πόλεμο κατά των προσφύγων της Θεσσαλονίκης. 

 

Θέλει σκέψη και μελέτη για τη στελέχωση που πρέπει να γίνει στο κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο, τα χαρακτηριστικά και η χημεία στο ροτέσιον για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι τα κατάλληλα. Εξακολουθούμε να δεχόμαστε φάσεις στην πλάτη της άμυνας.  

 

🤮Ήταν τη δύσκολη χρονιά του 1933 όταν ο “Σύνδεσμος Γηγενών Πειραιωτών” διακήρυττε πως ενώ η κρίση και η ανεργία μαστίζει του κατοίκους του, ο Πειραιάς έχει καταληφθεί από διάφορα πρόσωπα εντελώς ξένα από αυτόν, στοχοποιώντας τους Μικρασιάτες πρόσφυγες. 

 

Είδατε τι ωραία είναι να διοικείς συλλόγους “σφραγίδα”; Και τις πωλήσεις σου κάνεις, και το γήπεδο σου δίνεις ολόκληρο στους αντίπαλους οπαδούς και κάνεις τρελές εισπράξεις και τις 4αρες σου αρπάς και δεν υπάρχουν αυτοί οι ενοχλητικοί οι οπαδοί να γκρινιάζουν.   

 

🏀Ενοχλεί κανέναν ότι οι αγώνες που δίνει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι από αυτούς που οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν “κυκλώσει” για νίκη και θα είναι όλος ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστημένος αν αποφύγει τον διασυρμό; 

 

Χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, η σύγκρουση των Ευρωατλαντικών με τα ρωσικά και κινεζικά συμφέροντα επιβεβαιώνει τον τίτλο των Βαλκανίων ως «πυριτιδαποθήκης της Ευρώπης». 

 

💸Ήδη η ΕΕ αποφάσισε να διαθέσει ένα μεγάλο πακέτο, 300 δισ. ευρώ, για το νέο σχέδιο απεξάρτησης από τα ρωσικά καύσιμα. Βλέπουμε λοιπόν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι όχι μόνο δε χάνουν όλοι από έναν πόλεμο, αλλά ότι για κάποιους αποτελεί χρυσή ευκαιρία. 

 

Τα έχουμε όλα έχουμε και τους εξωγήινους που μετά από τυχόν αρνητικά αποτελέσματα δεν τους νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα, αλλά μη τολμήσει και ειρωνευτεί κανένας χαβαλές τις εξωγήινες ατάκες του προέδρου. 👽🐯👽🐯

 

☠️Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου έχει καλέσει με επιμονή το ΝΑΤΟ να ενισχύσει τις δυνάμεις που διατηρεί στο έδαφός του, σε μία από τις μεγαλύτερες βάσεις, με 4.000 στρατιωτικούς, ανάμεσά τους και Έλληνες. Υγεία, αγάπη και ειρήνη να ευχηθούμε για τη νέα χρονιά. 

 

Ακούω και διαβάζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε στην ΑΕΚ τον παλιό Σιντιμπέ που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ. Δηλαδή ρε παιδιά αν υπήρχε περίπτωση ο Σιντιμπέ να βρεθεί σε τέτοιο επίπεδο, θα επέλεγε να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα; 

 

☠️Να ξέρετε ότι η Σερβία που αρνήθηκε να επιβάλει κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για τον πόλεμο, είναι «κόμβος» κινεζικών επενδύσεων στα Βαλκάνια και προσβλέπει σε διατήρηση και αναβάθμιση των σχέσεών της με τους BRICS. Προσεχώς νέα επεισόδια. 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορεί να μείνει στο ίδιο σπίτι με τη σύντροφό του στη Σαουδική Αραβία, παρότι δεν είναι παντρεμένοι και κανονικά αυτό απαγορεύεται δια νόμου στη συγκεκριμένη χώρα. Ακόμα μια απόδειξη ότι ο μοναδικός θεός τους είναι το χρήμα. 

 

“Δεν τους θέλομεν, ούτε ως ψηφοφόρους, ούτε ως εκλογείς, ούτε ως εκλέξιμους, ούτε ως πολίτας δικαιουμένους να κυβερνήσουν την Ελλάδα” Αυτά έγραφε η Καθημερινή το 1928 για τους μικρασιάτες πρόσφυγες 

 

Θυμάστε τις κυβερνητικές υποσχέσεις ότι το Ελληνικό δεν θα επηρεάσει τον Άγιο Κοσμά και ότι κανένα άθλημα ή αθλητής δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τον Αγ. Κοσμά, εάν πρώτα δεν έχει διασφαλιστεί η νέα αθλητική του έδρα; Ε τώρα μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα. 😁😃😆

 

🤡Να πούμε και δύο λόγια για τον πολυδιαφημισμένο Λουτσέσκου που επειδή τσινούσε ο Μπότο και δε μπορούσε να κάνει δουλίτσες με το λόμπι του πατέρα του στις μεταγραφές, δεν έβαζε τους παίκτες που έφερε ο Πορτογάλος, για να παίξουν τάχα μου τα νέα παιδιά.  

 

Ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος, με ιστορική παρουσία και πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο, βαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, κλήθηκε να ξεσπιτωθεί από τον Άγιο Κοσμά με απειλητικού ύφους έγγραφο, το οποίο έλαβε από τη διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου. 

 

💸Πάνω από 400 δισ. ευρώ υπολογίζεται το νέο “σχέδιο Μάρσαλ” για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας. Πείτε μου πάλι ότι είναι όλοι χαμένοι από έναν πόλεμο. 

 

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών, ένα ναυταθλητικό σωματείο με διακρίσεις, με Ολυμπιονίκες αθλητές και μακρά ιστορία στον χώρο, έλαβε επιστολή με την οποία καλείται να παραδώσει τον χώρο του, αμέσως μόλις το ζητήσει εγγράφως η «Lamda Development». 

 

💸Η περίπτωση Ρονάλντο μας διδάσκει ότι κάθε θρησκεία, κάθε καθεστώς και κάθε θρησκευόμενος άνθρωπος στην πραγματικότητα μοναδικό θεό έχει το χρήμα και τίποτα άλλο. Οι θεοί είναι για τις μάζες: πότε να τις αποκοιμίζουν και πότε να τις ντοπάρουν.   

 

Θα ξεκινήσουμε μια αναδρομή σε επικοινωνιακές τακτικές των Ανωνύμων Εταιριών που εκμεταλλεύονται το όνομα της ΑΕΚ. Μη στέκεστε στους κομιστές των πληροφοριών γιατί έτσι αθωώνετε την επιχειρηματική δράση που είναι η αιτία όλων των παθογενειών.  

 

🏀Ενοχλεί κανέναν ότι παίζουμε στο μπάσκετ με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για νίκη; Πού χάθηκαν αυτοί που μας έλεγαν ότι η μόνη λύση ήταν ο υποβιβασμός για να καθαρίσει η εταιρεία και να γίνουν επενδύσεις ανταγωνισμού; 

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com 

  

twitter 

  

facebook 

 

 


Comments are closed.