Επόμενη στάση Λιανοκλάδι..

0

Με όλο και πιο εμφανή τα στοιχεία που προσδίδει η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του μεγαθήριου που λέγεται Λαμία.. το κρας τεστ ομως είναι την Πέμπτη.. απέναντι στον Ολυμπιακό Β.. του μΑΡΗνάκη..

Ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, που οφείλουμε να πούμε ότι προχτές στρίμωξε τον προσεχή μας αντίπαλο.. είδαμε κάποια σημάδια βελτίωσης. Είδαμε τελοσπάντων θέληση.. είδαμε να αμύνεται όλη η ομάδα και ενα υποτυπώδες πάθος βρε αδερφέ..
Επίσης είδαμε και ενα πάγκο που ζούσε το παιχνίδι.. ενα προπονητή όρθιο να φωνάζει οδηγίες συνεχώς.. που οι αλλαγές του πραγματικά έδωσαν ότι μπορούσαν και κλείδωσαν το παιχνίδι.. ειδικά Λόπεζ, Κρίστισιτς και κατόπιν Γαλανόπουλος βοήθησαν αρκετά.. Ενώ και ο Νέλσον προσπάθησε αρκετά.

Φυσικά είδαμε και τον απαθή και προκλητικά αδιάφορο με το κλασσικό τουπέ.. και αυτή είναι η διαφορά του με τον Ολιβέιρα, ο οποίος αν μη τι άλλο, δεν προκαλεί..

Προκλήσεις συνεχίζονται από τη διαιτησία.. φαίνεται πως αντίστοιχη προσθήκη πρέπει να γίνει και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.. στο καλύτερο παιχνίδι του Ινσούα μέχρι σήμερα, ο εντεταλμένος μαζί μα τον αρσηVARίστα του, του χρέωσαν ανεξήγητη κόκκινη παίζοντας με την ψυχολογία του και τα νεύρα μας..

Προφανής ένδειξη για το τι μας περιμένει διαιτητικά στο επόμενο ματς με τη Νοτιγχαμ φΑΡΗστ.. Εκεί που θα έχουμε το πρώτο αντίξοο αλλά πραγματικό τεστ για το Μανόλο.. Σημαντικό παιχνίδι για την 2η θέση που μόνο γόητρο πλέον προσφέρει..
Οψόμεθα..

Ο ΠαRάσιτος..

Υγ. Ο Λαλα.. έχει σχέση με το Θανάση Λάλα;


Comments are closed.