ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έτσι πρέπει να είναι και σήμερα

Published

on

Ας θυμηθούμε στιγμές γιορτινές από το μεγάτο ΟΑΚΑ από το πρόσφαγο παρελθ’ον.Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ μίλαν 1-0

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ σήμερα καθώς ήδη έχουν φύγει 50.000 εισιτήρια χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό τον αριθμό τα εισιτήρια των οργανωμένων και τα διαρκείας.

Έτσι λοιπόν το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να ζήσει παρόμοιες στιγμές  όπως αυτές με τη Μίλαν σε αυτό το αξέχαστο 1-0 και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ μίλαν 1-0

Όπως επίσης και από το πρόσφατη νίκη έπος επί του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο με 3-2 .

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ οσφπ 3-2

Με την Μίλαν το 0-0.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ μίλαν 0-0

Α.Ε.Κ.-Ντιναμό Κιέβου  1-1.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ ντιναμό κιέβου 1-1

 

Με πολύ κόσμο το γήπεδο σε όλα αυτά τα παιχνίδια, με φοβερή ατμόσφαιρα που προήλθε μόνο από την φωνή, το πάθος και την ψυχή του κόσμου που δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα καπνογόνο, καμία κροτίδα.

Έτσι πρέπει να είναι και σήμερα η συμπεριφορά του κιτρινόμαυρου λαού που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ την ιστορική αυτή μέρα. Χωρίς να υπάρξει είσοδος του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος της αναμέτρησης έτσι ώστε να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα για να μας στερήσουν αυτό που όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε τόσο κοντά. Το πρωτάθλημα! Ομάδα, προπονητής και προπονητικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος πετύχαμε όλα αυτά φέτος. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Κόσμια και ενωμένοι. Όλοι δίπλα στην ομάδα για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

Continue Reading
Advertisement