Εξαιρετική… ΑΕΚ!

0

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, την Α.Π.Ο. Αταλάντης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των φιλοξενούμενων, με 2-0.
Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Αλεξίου, Κυρτέγο και Βουκομάνοβιτς, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με σωτήριες επεμβάσεις, κράτησε το 0-0.
Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες και πέτυχε το 1-0, στο 51ο λεπτό, με τον Κωτσιόπουλο, ο οποίος μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, πέτυχε το 1-0, με κοντινό σουτ.
Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο. Το 2-0 πέτυχε στο 69ο λεπτό, ο Κυρτέγος, με κεφαλιά, μετά από ωραία ασίστ του Αλεξίου. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο το 2-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα μας ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού, που έχει θέσει ως στόχο η Διοίκηση.
Η Α.Ε Καρίτσας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο, Γκίκα, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Οικονόμου, Συρράκος, Λουίς Φερνάντο και Μητράκας.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα της Α.Π.Ο. Αταλάντης καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο του Βατανιακού, για την παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε. Καρίτσας


Comments are closed.