Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης: I LOVE «ΑΕΚ LIVE»!

0

Η «απάντηση» μας, προς τον ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, που μας συνέδεσε τιμητικά με τα «10 ΧΡΟΝΙΑ» της διαδυκτιακής «πολεμίστρας» του, κατά την επανεμφάνιση μας, με το μαχητικότατο κείμενο-προσκλητήριο, προς τους «Ενωσίτες», για «ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!» ενόψει του ολόπλευρα ελεγχόμενου, Ολυμπιακοκρατούμενου (ήδη) Κυπελλικού Τελικού της 30ής Αυγούστου!

• ΄Ο,τι γράφουμε εδώ «δεν το ξεγράφουμε»! Γιατί είναι μέσα από την πραγματικότητα. Είναι οι ευμεγέθεις, χυμώδεις, καρποί γνώσης, εμπειρίας, διορατικότητας, διαίσθησης για τον ερχομό κάθε (και) ποδοσφαιρικής ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ – «ΘΑΛΕΙΑ»…

@@@ ΤΕΤΑΡΤΗ, 5 Αυγούστου + Ευσιγινίου μάρτυρος, Νόννης μητρός Γρηγορίου Θεολόγου, Ευγενίου οσίου Αιτωλού.

• ΟΛΟΣ ο Πλανήτης συνταραγμένος από τον «Αρμαγεδώνα», που έπληξε το καταταλαιπωρημένο από τους πολέμους ΛΙΒΑΝΟ… Με τη μαρτυρική πρωτεύουσα του, τη ΒΗΡΥΤΟ, από τις 17.15 της Τρίτης, «να μετράει τα δάκρυα, που στάζουν από τα αστέγνωτα, κατακόκκινα μάτια της, σαν καυτές σταγόνες από το «πλανταγμένο», αναβρασμένο , σφιχταγκαλιασμένο λιμάνι της»… Με την «Κόλαση του Δάντη» , με την «σαν Χιροσίμα και Ναγκασάκι», να έχει προέλθει από διπλή, αλυσιδωτή, θανατηφόρα έκρηξη 2.750 τόνων νιτρικού αμμωνίου, «εγκλωβισμένου», από δολοφονική αμέλεια (ή τί άλλο…) επί μια εξαετία! Ως την ώρα οι νεκροί 106 (ανάμεσα τους μία Ελληνολιβανέζα), οι τραυματισμένοι περί τους 4.000 (με τουλάχιστο 5 να είναι ΄Ελληνες). Κι άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων, με περισσότερους από 300.000 ξεσπιτωμένους.

Φωτογραφία: REUTERS/Mohamed Azakir

• ΑΜΕΣΗ η αντίδραση, σε χρόνο ντετέ λειτούργησαν τα αντανακλαστικά των αρμοδίων του ελληνικού κράτους. Με αποστολές κι επικοινωνίες, για την παροχή πολλαπλής βοήθειας.Και χωρίς να αναχαιτίζεται η φιλανθρωπική διάθεση μας από τα τρομερά προβλήματα , που «σφίγγουν τον λαιμό μας», λόγω του ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ (=όπου οι νεκροί έφτασαν τους 211, τα νέα κρούσματα 124, με σύνολο 4973, και 13 στις ΜΕΘ)…

Coronavirus illustration of a virus on a turquoise background 3d render

• …ΣΕ ΠΛΗΡΗ έμφαση η χρήση του … «ελληνικού εμβολίου» – όπως το χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- του πατροπαράδοτου «ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΜΑΣ»! Από το οποίο θα υπάρξει ασφαλώς μπόλικο περίσσευμα για να καταναλωθεί από εκείνους, για τους οποίους έγινε κυρίως η επίκληση και από το δίδυμο ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ. Προς τους  , για να πειθαρχήσουν στην υπαρξιακή ανάγκη του «φοράμε μάσκα», «τηρούμε τις αποστάσεις», «αποφεύγουμε τον συνωστισμό», «φρένο στα πάρτι».

@@@ ΜΕΣΑ σε όλα αυτά, η ΕΜΥ «μας έκανε την καρδιά περιβόλι», προαγγέλνοντας τον καταιγιστικό ερχομό της «ΘΑΛΕΙΑΣ». Ενώ στις ΗΠΑ έχουν υποδεχτεί ήδη τον «ΗΣΑΪΑ» (προφήτευσε την άφιξη του Μεσσία) και αντί για «γάμους και χορούς», προσπαθούν να αποφύγουν τα μανιασμένα ξεσπάσματα των στοιχείων της Φύσης, εμείς εδώ να δούμε το κατά πόσο «θα πληρώσουμε» τα μελλούμενα από την κακοκαιρία.

• ΚΙ ΑΦΟΥ θα αναρωτιόμαστε για το ποιός είχε την έμπνευση, για ένα τόσο δυσάρεστο να δώσει το όνομα της θυγατέρας του Δία και της Μμνημοσύνης… Της ΘΑΛΕΙΑΣ, μίας από τις 9 Μούσες, προστάτιδας της κωμωδίας και των συμποσίων και μίας από τις τρεις Χάριτες, αδελφή της Αγλαίας και της Ευφροσύνης…

@@@ ΣΤΕΡΕΨΕ η έμπνευση, για ονομασία της κακοκαιρίας, που παρεισέφρυσε στο Αυγουστιάτικο «καμίνι» (=όπου το θερμόμετρο των βαθμών Κελσίου έκανε μαζοχιστική επίδειξη με «40άρια»…) με κάτι σχετικό με τα όσα θίξαμε στο προηγούμενο κείμενο μας, με τίτλο «ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!». ΄Ετσι προειδοποιήσαμε για τα όσα μεθοδεύει ήδη το …ΦΑΛΗΡΟΦΥΛΑΡΧΕΙΟ, για «να καρατομήσει» την ΑΕΚ, το βράδυ της 30ής Αυγούστου, στο οικείο και κατά το πλείστον ούριο του, Οακά;

• ΓΙΑΤΙ μη αμφιβάλλετε, πώς κι εκείνο το κείμενο , για το οποίο ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ μας τίμησε (υπερβολικά) συνδέοντάς μας με την θριαμβευτικά πετυχημένη «10ΧΡΟΝΗ» πορεία της διαδυκτιακής πολεμίστρας του, ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα επιβεβαιωθεί στα πάντα του. ΄Οπως γίνεται σχεδόν κάθε φορά. ΄Ο,τι γράφουμε κι εδώ «δεν το ξεγράφουμε», γιατί είναι οι ευμεγέθεις, χυμώδεις, καρποί της γνώσης, την εμειρίας, της διορατικότητας.

Επίσης, της διαίσθησης, πως στο «Μουλινό» θα βρίσκονται αυτή την Πέμπτη βράδυ (6/8/20) αλλά πριν καλά-καλά ο Πολωνός «τους» διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της ρεβάνς με τη ντεφορμαρισμένη Γουλβς, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ … «2.750 ΤΟΝΟΥΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΜΜΩΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ… «ΧΙΡΟΣΙΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ»! • Επίλογος: Νίκο, I LOVE «ΑΕΚ LIVE»!

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.