Για γέλια ή για κλάματα;

0

Στο ψιλό πήραν την επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που ανεβάζει πλέον (σχεδόν…) ΜΟΝΟ θέματα από ένα τμήμα. Βιτρίνα της ιστορικής ΑΕΚ έχει γίνει το τμήμα esports, ένα τμήμα που δεν έχει καθόλου αθλητικό χαρακτήρα, μιας και πρόκειται για ηλεκτρονικό παιχνίδι…

Τα μηνύματα διαμαρτυρίας έρχονται σωρηδόν στο AEK LIVE για την κατάσταση, αλλά εμείς αδέρφια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… πέρα από την ανάδειξη της τραγικής… κατάστασης.

Στις 10 αναρτήσεις της Ερασιτεχνικής, οι εννέα και βάλε… αφορούν το συγκεκριμένο τμήμα όπως επιλέγει προφανώς ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ένωσης, ο οποίος εκτελεί τα καθήκοντα του από το σπίτι του… στην Αλεξανδρούπολη!

Θλιβερή εικόνα για ένα τεράστιο σε ιστορία σωματείο, όπως είναι η ΑΕΚ… Η ΑΕΚ του Αιμίλιου Ιωνά στον Στίβο, η ΑΕΚ του Καψοκέφαλου στην Ποδηλασία, η ΑΕΚ του ανδρικού Βόλεϊ που έφτασε μέχρι το Final Four της Ευρώπης και τώρα δεν υπάρχει πλέον… η ΑΕΚ η δαφνοστολισμένη και ένδοξη.

Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα φίλων της ΑΕΚ κάτω από μια από τις αμέτρητες αναρτήσεις για το τμήμα ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου… Ενώ ανακοινώνονται με βαρύγδουπο τρόπο ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (…) από κάτω οι φίλοι της Ένωσης τους έχουν πάρει στο ψιλό… Ζητούν να επιτραπεί να πάνε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και να αγορασθούν καινούργια τηλεχειριστήρια για να παίζουμε καλύτερα…

AEK LIVE


Comments are closed.