Για την ιστορία…

0

Καταρχήν να ξεκινήσω τονίζοντας, ότι η κίνηση της ORIGINAL ήταν σωστή, ασχέτως αν το σύνθημα στο πανό βγήκε λιγάκι πιο καυστικό (εκ των υστέρων) από όσο θα έπρεπε.


Κανείς φυσικά δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε. Μετά από αυτή την κίνηση της R21, συνέβη κάτι το αναπάντεχο που στενοχώρησε ολόκληρο τον κόσμο της ΑΕΚ και μιλάω για τα δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλούν για την επιθυμία του κ. Μελισσανίδη να εγκαταλείψει την ΑΕΚ με αφορμή τη διαμαρτυρία της ORIGINAL. Από χθες έχει παγώσει ο λαός της ΑΕΚ. Το σοκ είναι μεγάλο για τους περισσότερους οπαδούς και σίγουρα επικρατεί μια αβεβαιότητα, που τους επιστρέφει σε μαύρες εποχές της ΑΕΚ.

Κανείς δεν ζήτησε και δεν θέλει να φύγει ο κ. Μελισσανίδης από την ΑΕΚ. Κανείς δεν αμφισνητεί τον Πρόεδρο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος ήταν εκείνος που τράβηξε την ΑΕΚ από το βούρκο. Είναι η αιτία που η ΑΕΚ υπάρχει σήμερα. Είναι ο άνθρωπος που μας ξανάφτιαξε το σπίτι μας την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – OPAP ARENA με χιλιάδες εμπόδια, έχοντας απένταντί του ακόμη και την πολιτεία. Κανείς μας δεν αμφισβήτησε ούτε μια στιγμή τα καλά που έχει κάνει στην Ένωση και του είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες γι’ αυτό.

Σε μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες και διαμαρτυρίες. Αυτό όμως που μας κρατάει ενωμένους είναι η κοινή αγάπη και το πάθος μας για την ΑΕΚ. Αυτό που μας κρατάει ζωντανούς είναι οι κοινοί μας στόχοι που αποσκοπούν στο όνειρο μια μεγαλύτερης και δυνατότερης ΑΕΚ παγκόσμιου βεληνεκούς. Ο πρόεδρος πρέπει να πιστεύει στους οπαδούς και οι οπαδοί πρέπει να έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο, ειδικά όταν μιλάμε για τον κ. Μελισσανίδη που όλοι γνωρίζουμε την προσφορά του στην ΑΕΚ.

Η φετινή σεζόν έφερε τα πάνω κάτω λόγω της κάκιστης αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΚ. Οι οπαδοί πονάνε μέσα τους όταν βλέπουν την Ένωση να χαροπαλεύει σε κάθε ματς και να βρίσκεται σήμερα στους -11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Όσο υπομονή και να κάνουν οι οπαδοί, υπάρχουν στιγμές που λυγίζουν και στην συνέχεια δικαίως απαιτούν να αλλάξει κάτι. Οι απαιτήσεις αυτές -εν βρασμό ψυχής- μπορεί πολλές φορές να ακουστούν περισσότερο καυστικές από όσο θα έπρεπε. Βρίσκονται όμως εν βρασμό ψυχής και στην φάση αυτή μιλάει περισσότερο η αγανάκτηση και όχι η λογική.
Θα καθησύχαζε πολύ τους φίλους της Ένωσης, εάν υπήρχε η δυνατότητα από τον κ. Μελισσανίδης να έδινε μια συνέντευξη Τύπου, με στόχο να παρουσιάσει ένα οργανόγραμμα και τις βλέψεις του για το μέλλον της ΑΕΚ.
Μέχρι στιγμής, για να είμαστε δίκαιοι, ο Πρόεδρος έχει κάνει όλα όσα μας είχε υποσχεθεί, διότι η ΑΕΚ δεν χρωστάει δεκάρα πουθενά και του χρόνου μπαίνουμε και στο γήπεδό μας. Υποσχέθηκε να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα και αυτό είναι ο επόμενός του στόχος. Είναι άλλο να μην κάνεις καθόλου μεταγραφές και άλλο να κάνεις μεταγραφές που τελικά δεν σου βγαίνουν. Ο Πρόεδρος έκανε ακριβές μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς δεν απέδωσαν καρπούς. Αυτό μπορεί να συμβεί στην κάθε ΠΑΕ και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο ευρωπαϊκό.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει όσο ποτέ άλλοτε και το λέω αυτό διότι ο Πρόεδρος που έχουμε πάντα κάνει όσα έχει υποσχεθεί.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε πριν ζυγίσουμε τις καταστάσεις, όσο επώδυνο και να είναι για όλους μας.

Ο κ. Μελισσανίδης πρέπει να παραμείνει στην ΑΕΚ, διότι είναι ο δικός μας ΑΕΚτζης Μελισσανίδης… ο κιτρινόμαυρος ευεργέτης.


Comments are closed.