Γιαννόπουλος = ΑΕΚ!

0

Για δυο ώρες, ο Χάρης Γιαννόπουλος τέθηκε στην διάθεση των αναγνωστών του gazzetta.gr κι απάντησε στις ερωτήσεις τους!

Η συζήτηση φυσικά είχε πολύ μπάσκετ, επικαιρότητα, αλλά και πιο χαλαρά θέματα.

Ο διεθνής σουτέρ της ΑΕΚ απάντησε σε ερωτήσεις για την ομάδα του, τονίζοντας πως «θέλω πολύ να μείνω, για να δούμε πως θα τελειώσει η κατάσταση με τον ιό και θα έχουμε νέα σύντομα» και ανέφερε πως το διαφορετικό στην ομάδα είναι «η νοοτροπία της και όλα αυτά που πρεσβεύει με την αλληλεγγύη και την ξενιτιά», αλλά και το «να βλέπεις τόσες έντονες προσωπικότητες να συνεργάζονται και να λειτουργούν συνολικά, αυτό έχει φέρει τα καλά αποτελέσματα».

Σχετικά με την διακοπή του πρωταθλήματος είπε πως «δεν είναι τελεσίδικο ότι έχει ακυρωθεί, να δούμε τι θα πει κι ο Υπουργός», και την αντίδραση των παικτών, υποστήριξε πως η άποψή του είναι «ίδια με αυτούς που αντέδρασαν, είναι λάθος να ακυρώσουμε το πρωτάθλημα τόσο νωρίς, από τη στιγμή που δεν πιέζει ο χρόνος, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας των Ολυμπιακών Αγώνων».

Όσον αφορά τις πιθανότητες για την κατάκτηση του Basketball Champions League, εφόσον αυτό συνεχιστεί, δήλωσε ότι «εννοείται πως πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε», ενώ για το νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια σχολίασε «ελπίζω να πάμε σε ένα γήπεδο που όλοι θα το νιώθουμε σαν σπίτι μας και πάνω απ’ όλα εσείς».

Κορυφαίο του παιχνίδι έκρινε πως ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ από αγαπημένη πόλη ξεχώρισε το Ρέθυμνο, στο οποίο υπάρχει «τεράστια» πιθανότητα να γυρίσει κάποια στιγμή, αφού «το νιώθω σαν το σπίτι μου». Όσο για το τέλος της καριέρας του; «Θα μείνω σίγουρα στο χώρο του μπάσκετ και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του, αλλά δεν ξέρω από ποιο πόστο».

Από Έλληνες αθλητές – πρότυπα ξεχώρισε τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα του ΝΒΑ, το δίδυμο Λίλαρντ – ΜαΚόλουμ τον ενθουσίασε περισσότερο από τους Χάρντεν – Ουέστμπρουκ, ενώ δυσκολότερο αντίπαλο έχρισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Επίσης, δεν ξέχασε να αναφερθεί στις μεγάλες του αγάπες: την μουσική, την κιθάρα, τα σκυλιά του, αλλά και το μούσι του!

Πηγή: gazzetta.gr


Comments are closed.