Γιατί η ΑΕΚ είναι φαβορί – Μέρος 2ο

0

Τσάμπιονς Λιγκ vs Αουτσάϊντερ – Μέρος 2ο

Τα ‘σύκα’ –‘σύκα’ και η ‘σκάφη’ –‘σκάφη’. Στο ελλάντα χάντμπολ η ασύμμετρη ΄κανονικότητα΄, είναι η υπερβολή, λέζα χωρίς περιεχόμενο, δηλαδή αποτέλεσμα.
Το Τσάλεντζ καπ στο χάντμπολ, είναι το σαν το ιντερτότο του ποδοσφαίρου.
Τις δύο προηγούμενες χρονιές, έφτασα ημιτελικό και τελικό.
Αν όχι φέτος, πότε; ΠΟΤΕ λέει ο 6μετρος και εξηγεί τους λόγους, με στοιχεία πάντα και δωρεάν εκμάθηση.
Φέτος, Ντράμεν/Νορβηγία & Ποτάϊσα Τούρντα από την Ρουμανία ΜΟΝΟ αυτές οι 2 (δύο) ομάδες παίζουν χάντμπολ, από τις 32 (τριανταδύο) συνολικά στο Τσάλεντζ καπ, όλοι οι άλλοι παίζουν τρίλιζα και κουτσό.

Μόγια, Κοσάνοβιτς, Μπουνέτα, Πλάθα, Γιάκοπμπσεν, Κριτσοτόϊου, Άρσιτς, Χόγκας δεν τους πληρώνει ο Παπασταμάτης, για να νικάω τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ και τους απόμαχους του ΟΣΦΠ, αλλά για την κούπα στην Ευρώπη. Θα μου πεις, αυτοί αρκούν;.

Επαναλαμβάνω το ερώτημα από το πρώτο μέρος
Τσάμπιονς Λιγκ vs Αουτσάϊντερ
Οι υπεύθυνοι, που πληρώνονται ως γνώστες του αντικειμένου, με όποια θέση ευθύνης έχουν στην ομάδα, ενημερώνουν και θέτουν τους στόχους:
Βάση του σχεδιασμού που έκαναν και της δυναμικής της ομάδας;
Και εγώ απαντώ (αδόκιμα) με ερώτημα.
Τελικά σχεδίασαν την ΑΕΚ της Ευρώπης ή την ΑΕΚ του ελλάντα χάντμπολ;
Λοιπόν, νέτα, σκέτα, χωρίς γαρνιτούρες. ΑΕΚ είμαι, χρήμα έπεσε, επένδυση έγινε. Δεν φτιάχνω άλλοθι. Στον αθλητισμό υπάρχει, νίκη, ήττα, επιτυχία, αποτυχία.
Η Ντράμεν στα 2 ματς θ’ αγωνισθεί, χωρίς δύο από τους βασικούς, που τραυματίστηκαν. Τον 29 ετών πλέϊ μέϊκερ Gøran Sørheim και τον 25 ετών δεξιό ίντερ Andrè Christiansen.
Τι θέλετε περισσότερο; Να ‘κλέψω’ από 2 – 3 παίκτες τα δελτία από τους Νορβηγούς, να μην αγωνιστούν, για να γίνω φαβορί από αουτσάϊντερ;
Κάτι λιγότερο, από την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ θα είναι
Α-Π-Ο-Τ-Υ-Χ-Ι-Α.

Ο 6μετρος


Comments are closed.