Γκάζια από Καρέρα μετά το παιχνίδι από Παναιτωλικό

0

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ φαίνεται πως δεν αφήνει τίποτα στη τύχη και τόνισε στους παίκτες ότι όλοι θα παίζουν εκεί που πρέπει προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα

Το πρώτο ξέσπασμα του Ιταλού, όπως αναφέρει η Sportime, έγινε στο ημίχρονο του παιχνίδιου και είχε ως αποτέλεσμα μέχρι και να σπάσει το πίνακα.

Συγκεκριμένα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Τι είναι αυτά; Αυτά έχουμε πει; Βάζετε τον εαυτό σας και το «εγώ» σας πάνω από την ομάδα. Δεν το θέλω αυτό. Απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό. Είμαστε κακοί. Αν μπορούσα να σας αλλάξω και τους 11 θα σας άλλαζα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Το βλέπω, μην νομίζετε. Παίζετε μόνο για τους εαυτούς σας»

Μετά τα γκάζια του Καρέρα στο ημίχρονο η ομάδα συνήλθε και απέδωσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός δεν τα ξέχασε όλα αυτά και έτσι ανέβασε τους τόνους και στη χθεσινή προπόνηση.

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Ο Σέρχιο μου είπε ότι δεν βολεύεται να παίζει δεξιά, αλλά θα το κάνει για το καλό της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρει τι θέλετε και τι νομίζετε. Εκεί πρέπει να παίξετε, εκεί θα παίξετε. Δεν θέλω χαλαρότητες από κανέναν σας. Θα παίζετε όπου χρειαστεί για την ομάδα. Είδα πολλές χαλαρότητες χθες (σ.σ προχθές) από πολλούς σας»


Comments are closed.