ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

H AEK που τρελαίνεσαι να βλέπεις!

Published

on

Η ΑΕΚ χθες έδειξε πως μπορεί να παίξει ένα μπάσκετ πολύ υψηλότερου επιπέδου. Μετά από αρκετό καιρό έκαναν την εμφάνιση τους το μυαλωμένο παιχνίδι, οι ομαδικές προσπαθειες και το ήρεμο παιχνίδι.Η αλήθεια είναι ότι χθες είδαμε μία ομάδα που ήξερε πως να παίξει, με ποιο ακριβώς σύστημα και που να χτυπήσει τον αντίπαλο της. Απόρροια αυτού ήταν τα 13 κλεψίματα που προήλθαν από την πίεση στην μπάλα, ως αποτέλεσμα και της απουσίας του εγκεφάλου της Μπάμπεργκ, του Νίκου Ζήση.

Ένα άλλο αποτέλεσμα του σωστού διαβάσματος του παιχνιδιού ήταν οι μόλις 6 πόντοι του Rice, ενός παίκτη που μπορεί να βάλει και τους μισούς πόντους της Γερμανικής ομάδας. Και δεν έπαιξε και λίγο, έβγαλε 26 λεπτά.

Από τους 93 πόντους της Ένωσης, τους 24 τους έβαλε ο Ρατάν Μέις ενώ μόλις…20 πέτυχαν οι 6 Έλληνες παίκτες. Βέβαια και αυτοί, βοήθησαν σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Εκτός από τον Μέις, ο Γκριφιν ήταν αυτός που έλαμψε, με πλουραλισμό σε ασσίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και σκορ. Στα θετικά και η παρουσία του πρόσφατα τραυματία Σαντ Ρος ενώ Χάντερ και Ρόμπερσον μοιράστηκαν εξίσου τα… βάρη της front line.

Aν μπορούσαμε να βρούμε ένα αρνητικό στην χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας ειναι η άμυνα και κυρίως η άμυνα του 2ου ημιχρόνου. Η Ένωση δέχτηκε 52 πόντους στο 2ο ημίχρονο και σίγουρα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να διορθώσει.

Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε να βλέπουμε, η ΑΕΚ που ζέστανε τον κόσμο της, όχι για την νίκη, και στην Τσεχία νίκησε, αλλά για την μεστή εμφάνιση της.

Continue Reading
Advertisement