Η ΑΕΚ κρινόταν, κρίνεται και θα κρίνεται διαρκώς…

0

Καλός ο Παναιτωλικός, καλή και η Λαμία, όμως η δεδομένα “άρρωστη” φετινή ΑΕΚ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο ματς με τον Άρη. Προφανώς δεν έχουμε αυταπάτες και γνωρίζουμε ότι ο Μανόλο δεν είναι μάγος. Η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ θέλει δουλειά και χρόνο για να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. Όμως έστω και αυτό το συμμάζεμα στην αμυντική λειτουργία, πρέπει να το δούμε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως επίσης θέλουμε να δούμε και πείσμα, τσαμπουκά και θέληση. Όχι τις ίδιες απογοητευμένες φάτσες και την απελπισία.

Νομίζω πως από τα προηγούμενα περάσματα του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, γνωρίζουμε ότι μπορεί να μεταδώσει την “τρέλα” του. Δεν είναι προπονητής κυριλέ, ούτε μη μου άπτου. Τη φοράει τη φόρμα και την περπατάει τη γραμμή. Ελπίζουμε αυτό να ξυπνήσει την ομάδα. Να καταλάβουν κάποιοι σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται. Αν και δεν αρκεί. Η ΑΕΚ έχει δείξει επανειλημμένως τα όριά της. Αν δεν ενισχυθεί σε θέσεις που πονά, τα πράγματα θα χειροτερεύουν διαρκώς. Ο Μανόλο στα δύο τελευταία ματς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και αυτό είναι θετικό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αισθάνεσαι εμπιστοσύνη βλέποντας την άμυνα της ΑΕΚ.

Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε δεξί μπακ, στόπερ και τερματοφύλακα. Είναι πεντακάθαρο αυτό. Αν δεν ενισχυθεί στις θέσεις αυτές θα το βρει μπροστά της. Χρειάζεται παίκτες με κίνητρο και ποιότητα. Η διοίκηση οφείλει να διορθώσει τα λάθη της. Διαφορετικά η κριτική και η γκρίνια θα υπάρχει σε μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί προέκυψε, σε μεγάλο βαθμό με ευθύνη των δημοσιογράφων, όλη αυτή η εσωστρέφεια και η συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες. Η ΑΕΚ έχει χάσει τέσσερα κύπελλα, είναι τριτοτέταρτη στο πρωτάθλημα με εξαίρεση το 2018, κάνει κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη και στα ντέρμπι δε νικάει ούτε με αίτηση.

Τι περίμεναν κάποιοι; Να μην αντιδράσει ο κόσμος;

Ενίσχυση, οργανωμένο πλάνο και αισιοδοξία μπας και σωθούν τα ασυμμάζευτα.

Πάμε ρε ΑΕΚάρα…

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.