ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Η ΑΕΚ νίκησε την Λάρισα και όχι μόνο…

Published

on

Νίκησε Λάρισα και Μελισσανίδη…

Η ομάδα του Μανόλο κατάφερε χτες να νικήσει τη Λάρισα, τις καιρικές συνθήκες και το Μελισσανίδη..
Η ομάδα παρατάχθηκε με τις τρανταχτές απουσίες λόγω τραυματισμών και τα γνωστά κενά λόγω έλλειψης ουσιαστικής ενίσχυσης.. Ο Μανόλο ήταν αναγκασμένος να παρουσιάσει ένα σχήμα 4-4-2 που δεν έχει δουλέψει ποτέ, βάζοντας ό,τι καλύτερο έχει από αυτούς που του έχουν απομείνει διαθέσιμοι..
Τα κατάφερε.. νίκησε τη Λάρισα που έπαιζε ενα ματς δίχως αύριο.. αλλά νίκησε και την εσωστρέφεια.. Ο Μανόλο είναι καταδικασμένος να νικάει και τις ελλείψεις του ρόστερ, την ανικανότητα κάποιων παιχτών, την αδιαφορία άλλων, αλλά και τον εκάστοτε διοριζόμενο καριερίστα διαιτητή καρμανιόλα του συστήματος.. Καθώς η απροστάτευτη και ελλειπής ομάδα είναι εύκολο θύμα της σφυρίχτρας κάθε γκοτζίλα..


Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να αναδείξουμε την τεράστια συνεισφορά του Σωκράτη στην πρώτη του συμμετοχή με αντίπαλο τον Ενπαγωτό..
Έκκληση προς Αγγελική Νικολούλη: Το Φως στο Τούνελ βρήκε την 39χρονη αισθητικό από την Καλλιθέα, βρήκε τον Λαμανίφ.. δε μπορεί να μας βρει και κανένα μπακ?

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Ο Βράνιες έβλεπε χτες το ματσάκι κάπου σε μια γωνιά.. και γελούσε με τον PUSTI..

Με καταγωγή από την Χηλή της Κωνσταντινούπολης, η ΑΕΚ ήταν ο πιο όμορφος, αυθεντικός και αδιαπραγμάτευτος μονόδρομος.. μεγαλώνοντας, το αγιάτρευτο μικρόβιο μετατράπηκε σε «ΠαRάσιτο» και πλέον ζω με αυτό..

Continue Reading
Advertisement