ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΑΕΚ τρώει ξύλο… και οι άλλοι παίζουν φιλικά!

Published

on

Το ερώτημα είναι γιατί στην ΑΕΚ ανέχονται να τρώνε ξύλο βλέποντας παοκ και οσφπ να περνανε ευχάριστα απογεύματα.;;

Εκεί πρέπει να σταθούμε!!
Η μη ενίσχυση της ομάδος,το λάθος κοουτσαρισμα του Μανόλο κάποιες φορές,οι άνευροι παίχτες ,ο κακός αγωνιστικός χώρος και η κατά κάποιο τρόπο εχθρική διαιτησία ,είναι δυστυχώς λίγο έως πολύ δεδομένα.Όσο αυτά συνεχίζονται,η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να δει χαρά στα σκέλια της φέτος σε καμία διοργάνωση.
Ο προβληματισμός μου ,αφορά στο γεγονός , ότι στην ΑΕΚ παρακολουθούν χωρίς καμία μα καμία αντίδραση ,τους δύο ανταγωνιστες μας, να προελαύνουν για τον τίτλο μετά βαϊων και κλάδων.Αντίθετα ,η ομάδα  μας, αντιμετωπίζει σκληρες και πεισμωμένες ομάδες για να τις κόψουν βαθμούς.Βλεπουμε ομάδες που όταν παίζουν με παοκ και οσφπ ,έχουν πολλές απουσίες και βλέπουν το εκάστοτε παιχνίδι σαν μια δεδομένη ήττα και προχωράνε παρακάτω.Οταν έρχεται η ώρα να παίξουν με την ΑΕΚ,πεισμωνουν και βάζουν πούλμαν στο τέρμα .Επίσης ,χρησιμοποιούν μέχρι και στρατηγικές εκνευρισμου των εύθραυστων ποδοσφαιριστων μας(πχ Αραουχο,Λιβαγια) .Έχοντας συνήθως και την ανοχή της διαιτησίας συνεχίζουν να βαράνε στο ψαχνό και φυσικά κάποια στιγμή κάποιες από αυτές τις ομάδες κόβουν τους βαθμούς που θέλουν από την ΑΕΚ!Αυτό από τη μια δίνει κάποια αξία για τη δυναμική της ΑΕΚ ,αλλά θα έδινε πραγματική αξία αν η ΑΕΚ κέρδιζε κιώλας!
Τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία ,αλλά αποτελούν τροφή για σκέψη ως προς την διοίκηση της ομάδος μας ,που βλέπει το πρωτάθλημα να χάνεται χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις για τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αυτό χάνεται.
Θεωρώ πως και με εξτεμ αλλά και με πιο σωστό Μανόλο,η ομάδα παλι θα κινδύνευε να μείνει τρίτη απλά και γιατί έτσι φαίνεται να επιβάλει το σύστημα.
Όμως η ΑΕΚ και η διοίκηση της είναι πιο δυνατή από κάθε σύστημα και μπορεί να κάνει οτιδήποτε πρέπει ,για να μην επιτρέπει τις παραπάνω κομωδίες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Θα συνεχίσω να πιστεύω , ότι η ΑΕΚ και με αυτό το φτωχό ρόστερ και με αυτόν τον καλό αλλά ασταθή προπονητή,μπορεί να πάρει τον τίτλο! Ωστόσο,χωρίς δυναμική απέναντι στο σύστημα ,δε θα πάει πουθενά ούτε στο κύπελλο!
Το παιχνίδια με οσφπ για το κύπελλο είναι πλέον τελικοί και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν . Πρέπει να προκριθούμε πάση θυσία!!!
Υγ:Μια ένσταση για την 11δα είναι η επιμονή στον Μοράν και ο παραγκωνισμός του Γαλανό!

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version