ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η αγάπη θα σε κάνει παιχταρά, το χρήμα θα σε αφανίσει…

Published

on

Μπορεί να πάει όπου θέλει… «στο καλό και να μας γράφει». Δε μπορεί όμως να πουλά λατρεία, αγάπη και φανατισμό για το δικέφαλο στο πέταλο των κιτρινόμαυρων όταν το μόνο που τον κυβερνά είναι το χρήμα. Ή αγάπη δείχνεις ή χρήμα κυνηγάς. Η αγάπη θα σε κάνει παιχταρά. Το χρήμα θα σε αφανίσει.

 

Πάει Άντερλεχτ και αφήνει την ΑΕΚ. Θα έρθει η ώρα που θα το πει το «σπίτι μου… σπιτάκι μου… όμορφο καλυβάκι μου», διότι η ΑΕΚ είναι μάνα που αγκαλιάζει τα παιδιά της… δεν είναι ορφανοτροφείο. Ας πάει στην Άντερλεχτ να βρει τα «καλύτερα». Όλοι τον αποθεώναμε διότι ήταν πραγματικό «σκυλί» μέσα σε όλα, αλλά ποτέ δεν τον «δικάσαμε» για τα τρομερά του λάθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που σε αρκετές περιπτώσεις το πληρώσαμε δεχόμενοι γκολ από τον αντίπαλο. Ναι, πληρώσαμε αρκετά του λάθη. Ο Βράνιες ποτέ δεν καθόταν φρόνιμα. Ξαφνικά βρισκόταν μπροστά με τους επιθετικούς μας αφήνοντας ακάλυπτο το πόστο του.

 

Πολλές φορές φόρτωνε τις απερισκεψίες του στον Ανέστη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που λογοφέρανε Ανέστης και Βράνιες. Αφού απορούσα. Γιατί ο Χιμένεθ δεν τον βάζει στα χαφ, αφού του αρέσει και το μπρος και το πίσω; Όλα αυτά όμως του τα συγχωρούσαμε και ας κινδύνευσε η ΑΕΚ πολλές φορές από τα πόδια του και το πεισματάρικο αντιομαδικό μυαλό του. Κάναμε πως δε βλέπαμε. Με τον τρόπο αυτό όμως έχουμε αδικήσει τόσους άλλους παίκτες μας, που με το παραμικρό τους λάθος τους στήναμε στον τοίχο. Ο Βράνιες καβάλησε το καλάμι στην ΑΕΚ. Ας πάει τώρα να το καβαλήσει στην Άντερλεχτ… κούνια που τον κούναγε (και η κούνια δεν είναι κιτρινόμαυρη όπως αυτός θέλει να πιστεύει). Νομίζω ότι τέτοιου ήθους παίκτες δεν τους χρειαζόμαστε στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Εμείς χρειαζόμαστε «οικογενειακά μέλη» και όχι παρατρεχάμενους του «μπέστε σκύλοι αλέστε».

 

Αδέρφια μου σας καλημερίζω και σας αγαπώ!

«κιτρινόμαυρο νυστέρι»

Continue Reading
Advertisement