ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάλυση των τερματοφυλάκων

Published

on

Ξεκινάμε την θέση νούμερο ένα αυτή του τερματοφύλακα που παίζει μεγάλο ρόλο για μία ομάδα που αποδεδειγμένα στα χρόνια του πρωταθλητισμού συνέβαλε τα μέγιστα.

Γιάννης Ανέστης: Από βασικός στην κερκίδα

Image result for γιάννης ανέστης αεκ

Ο Γιάννης Ανέστης από την στιγμή που ξεκίνησε η φετινή σαιζόν έδειξε μεγάλη βελτίωση. Σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε πολλές καλές εμφανίσεις που πολλές από αυτές έφεραν νίκες ή γενικότερα θετικά αποτελέσματα. Έκανε πολύ καλές εξόδους, ένα κομμάτι που τα προηγούμενα χρόνια έκανε τον κόσμο να καρδιοχτυπά πιο γρήγορα και να φοβάται σε τέτοιες φάσεις. Αντίθετα όμως φέτος έβγαζε μία μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λόγω της τροπής που πήρε το θέμα έχει μείνει όχι απλά εκτός ενδεκάδας πολλές φορές και εκτός δεκαοχτάδας.

Image result for παναγιώτης τσιντώτας αεκ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Από τρίτος τερματοφύλακας…βασικός

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήρθε το καλοκαίρι μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από τον Λεβαδειακό. Μπήκε στην προετοιμασία με τον τίτλο του τρίτου τερματοφύλακα αλλά μετά τις εξελίξεις με τον Ανέστη έγινε πρώτος. Εκτός από τα αντανακλαστικά που έχει σε εξόδους, αποκρούσεις είναι πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια όπως φάνηκε και από την σέντρα που έκανε από το βολέ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό από όπου προήλθε η φάση του 0-2.

Image result for βασίλης μπάρκας αεκ

Βασίλης Μπάρκας: Ο άτυχος που διεκδικεί ισάξια θέση βασικού

Η σαιζόν για τον Βασίλη Μπάρκα ξεκίνησε με ένα τραυματισμό που τον άφησε πίσω σε σχέση με τους άλλους δύο. Με την επιστροφή του όμως δείχνει πως παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Οι εξελίξεις με τον Γιάννη Ανέστη έχει επηρεάσει και αυτόν. Πλέον ο Βασίλης Μπάρκας είναι αυτός που μάχεται ισάξια με τον Παναγιώτη Τσιντώτα για την θέση του βασικού κίπερ.

Image result for Παναγιώτης ντούνης αεκ

Παναγιώτης Ντούνης: Ο μικρός της παρέας

Ο Παναγιώτης Ντούνης πέρυσι ήταν βασικός στην ομάδα της Καλλιθέας. Λόγω της παρουσίας των άλλων τριών δεν πήγε στην προετοιμασία μαζί με την ομάδα. Με τον τραυματισμό όμως του Βασίλη Μπάρκα επέστρεψε στην καθημερινότητα της ομάδας. Ως τώρα δεν πήρε και δεν προβλέπεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε καμία από τις τρεις διοργανώσεις εκτός νέου απρόοπτου.

Continue Reading
Advertisement