ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Η Σοφία (Στέλιου) Σεραφείδη – «Γυναίκα της ΑΕΚ 2022»!

Published

on

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα της Γυναίκας η 8η Μαρτίου, που συνέπεσε Τρίτη για εφέτος. Αν πρέπει να αναδείξουμε «ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ 2022 για την ΑΕΚ», θα επιλέγαμε την ΣΟΦΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ! Την θυγατέρα του αξέχαστου ΣΤΕΛΙΟΥ, που έφυγε από την ζωή πρόσφατα και το χώμα, που τον σκεπάζει στο Κοιμητήριο της Νίκαιας είναι νωπό ακόμη

• Μέγιστο παράδειγμα αυταπάρνησης, προσήλωσης, ακατάπαυστης ενασχόλησης της Σοφίας προς τον 86χρονο πατέρα της, που ταλαιπωρήθηκε, κατά τους τελευταίους μήνες, από την καταραμένη ασθένεια. Ούτε «για ένα λεπτό» βαρυγγόμησε, εξυπηρετώντας- υπηρετώντας τον κοσμαγάπητο άνθρωπο – πρωταθλητή – πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ – κοινωνικο – πολιτικοποιημένη προσωπικόπητα. Ούτε καν βαριαναστέναξε, έστω κι αν χρειάστηκε για πολλές φορές να υπερβάλλει τις δυνάμεις της , προκειμένου να καλύψει και τις νοσοκομειακές ανάγκες, στις οποίες φυσιολογικά θα ήταν στο προσκεφάλι του η «αγία του ΑΝΤΙΓΟΝΗ»- η σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών (μιας θυγατέρας και δύο αγοριών), η πανέμορφη μπιρμπιλομάτα, η οποία «βιάστηκε αφάνταστα» να μετακομίσει στον ουρανό και ν΄αφήσει «ορφανή» την οικογενειακή «φωλιά τους», στο λαοντόκαρδο Αιγάλεω .

• ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ «Στέλιου» ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ η αφιέρωση μας στην εφετινή «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ», όπου προκειμένου για την απέραντη οικογένεια της ΑΕΚ θρηνήσαμε την απώλεια δύο «ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ», κατά χρονική σειρά «εγκατάλειψης» των άσων μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΕΦΑΛΙΔΗ κι ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, της ΑΝΝΑΣ και της ΕΛΕΝΗΣ.

• Με διαφορετικότητα, βέβαια, η αναφορά στις δύο , που «έφυγαν» με αυτή την επετειακή αφιέρωση στην ΠΑΡΟΥΣΑ (και ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ) Σοφία μας – το πιο πολύτιμο «κόσμημα», που άφησε κληρονομιά ο κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών της ΑΕΚ – εξ ου και του Δημήτρη Μελισσανίδη οι ιστορικές αποφάσεις για το «ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟΝ» Γήπεδο στα Σπάτα και για τον «ΠΥΛΩΝΑ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ» στο «Αγιά Σοφιά».

Φι Κάπα

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement