Η υπέροχη ζωή στον πλανήτη… Άρη!

0

Είναι πραγματικά υπέροχα τα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού πρωταθλήματος τις τελευταίες ώρες, που αξίζουν να γίνουν αντικείμενο μελέτης!

Γράφει ο Γιώργος Στογιάννος

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στο πρώτο θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα σήμερα…

Η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη μέσω… Ολυμπιακού

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα με δύο εκατομμύρια ευρώ και  ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρης μέσω διαρροής επιβεβαιώνει πως η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία γίνεται με τη συνδρομή του Ολυμπιακού λόγω του ban που υπάρχει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως τον αγοράζει ο ίδιος και δεν τον παίρνει δανεικό από τους “ερυθρόλευκους”.

Δηλαδή τα δύο εκατ. ευρώ τα δίνει ο Αρης και ο Ολυμπιακός κάνει τον ενδιάμεσο μέχρι να αρθεί το ban.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, ο Αρης επανήλθε με νέα διαρροή τονίζοντας:

“Κάνεις δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το πως θα χειριζόμαστε τα δικά μας θέματα. Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος…

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Άρης που είναι σταθερός στις απόψεις του δεν δέχεται υποδείξεις από αυτούς που δεν είναι σταθεροί…

Για τον Άρη λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν μπαν από την FIFA και μέσω του Ολυμπιακού να πραγματοποιούν τέτοια μεταγραφή… Για τον Άρη δεν δημιουργεί όρους αθέμιτου ανταγωνισμού… Ενώ σε λίγες ώρες οι δύο ομάδες αγωνίζονται ως “αντίπαλοι”!

Θέμα ημέρας νο.2: Η επιλογή της έδρας του τελικού 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οριστικοποίησε την Τετάρτη (8/7) ότι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26/7 και ώρα 21:00 κάνοντας δεκτή τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας.

Ένα γήπεδο για το οποίο Θύρα 7 και ο Ολυμπιακός εξέφρασαν σοβαρές ενστάσεις λόγω της θέσης του κοντά στην φυσική έδρα της ΑΕΚ…

Όμως όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου στον Alpha 98,9 και την εκπομπή Onsports Fm, είχε ζητηθεί από ΑΕΚ και Ολυμπιακό να προτείνουν πέντε γήπεδα για την έδρα του τελικού. Κοινή πρόταση και των δύο αποτέλεσε… Η Ριζούπολη!

Παρόλα αυτά σήμερα ενώπιον της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού πήγαν με ολοκληρωμένοι πρόταση!

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, στην ψηφοφορία για το αν θα γίνει δεκτή η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου ψήφισε αρνητικά και αντιπροτείνουν ως έδρα του τελικού… Το Καραϊσκάκη (!), Το “Κλεάνθης Βικελίδης” και το Παγκρήτιο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό λόγω των εργασιών που γίνονται εκεί!

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ αναφορικά με την επιλογή της έδρας του Κυπέλλου.

Επιπλέον όπως διαρρέεται , ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά κατά όποιου μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού.

Αυτά τα όμορφα συμβαίνουν στον μαγευτικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!


Comments are closed.