ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ANALYZE THIS

Η ζωή μας κυλάει πιο Original από ποτέ!

Published

on

Τι χρονιά και αυτή που ζούμε φέτος! Είναι κάποιες φορές που όσο και να θες να περιγράψεις και να τοποθετήσεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά, οι εικόνες είναι τόσο έντονες που το μυαλό… διαλύεται!

Η χρονία μας κυλάει πιο… Original από ποτέ! Ανατροπές, εκπλήξεις, χαρές, απογοητεύσεις και μια γλύκα στο τέλος της βραδιάς πως η αγαπημένη μας ομάδα το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που έχει! Πως δεν σε κοροϊδεύει κανείς!

Εσύ ΑΕΚΑΡΑ είσαι της μοίρας μου γραφτό να μου παίρνεις την καρδιά και το μυαλό. Γιατί σε γκολ όπως αυτό του Λάζαρου με κάνεις και ξεχνώ όλα μου τα προβλήματα, τα άγχη και οτιδήποτε μπορεί να σκέφτομαι!

Βλέποντάς σε… ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά δεν έχουν καμία αξία! Είσαι η καψούρα που θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και θα στέκομαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου σαν φύλακας άγγελος. Είτε παίζεις στα Ζωνιανά, είτε στο Μπερναμπέου.

Όταν σε βλέπω η καρδιά μου χτυπά πιο δυνατά από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της προσωπικής μου ζωής! Τα λογικά μπερδεύονται και γίνομαι ένας πιστός σου στρατιώτης.

Και όποιος σε πειράξει ΑΕΚΑΡΑ θα τον… ακουμπήσουμε λιγάκι γιατί έτσι πρέπει!

Κύπελλοοοοοοοοοοο, πρωτάθλημαααααααααα γιατί ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement