Ισοπαλία στο ντέρμπι της Χίου, για τον δικέφαλο

0

Μικρασιατική-Δάφνη 1-1, για το πρωτάθλημα της Χίου – Διαβάστε το ρεπορτάζ της δικής μας… Μικρασιατικής

Ικανοποίηση και από τις δύο ομάδες για το βαθμολογικό όφελος και την μη ήττα από τη μία….
Δυσαρέσκεια και από τις δύο ομάδες για την ισοπαλία αφού το ματς θα μπορούσε να βγάλει νικητή,από την άλλη….
Τελικά δίκαιο το αποτέλεσμα !…
Γενικά μιλώντας διεξήχθη ένα -εξ’ορισμού- ντέρμπι, με πολύ δυνατές μονομαχίες, αλλά με λίγες ευκαιρίες και από τους δύο αντιπάλους,παρ’όλα αυτά κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Με απών βασικά γρανάζια της η Μίκρα (Φαφαλιό, Κυλαδίτη, Ντεμίρι) προσπάθησε στο πρώτο ημχ να γίνει αφεντικό στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε απόλυτα,με την Δάφνη από την άλλη να μην παίρνει ιδιαίτερα ρίσκα.
Στο 2ο ημχ το ματς άνοιξε αρκετά και οι δύο ομάδες ζήτησαν περισσότερα από το παιχνίδι και είχαν τα δικά τους χρονικά διαστήματα υπεροχής,με τη Μίκρα να έχει τα πρώτα 15 λεπτά σε αυτό το 2ο μέρος αλλά να καταφέρει να προηγηθεί στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα στο οποίο η Δάφνη είχε πάρει τα ηνία του παιχνιδιού (15-30) με γκολ του Σκανδάλη μετά από εξαιρετική σέντρα του Παγούδη.
Ένα κερδισμένο φάουλ (!!!) για τη Δάφνη λίγο έξω από την περιοχή μας έφερε ένα σουτ στα σώματα των αμυντικών μας με το ριμπάουντ στους αντιπάλους και ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή μας να φέρνει την ισοφάριση.
Για ακόμη ένα παιχνίδι η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή (παρά τις σημαντικές απουσίες) με τους ποδοσφαιριστές μας συγκεντρωμένους στο ματς ( χωρίς διαμαρτυρίες στις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών*) και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο…

”Εύκολα σφυρίγματα”
*Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και με πολλές και δυνατές μονομαχίες και από τους 22 ποδοσφαιριστές, (κυρίως στο 2οημχ),παρ’όλα αυτά σε αυτό το 2ο ημχ οι παραβάσεις εις βάρος της ομάδας μας ήταν 11 και υπέρ της 1….

Ευχαριστούμε το κόσμο…..
** Έντονος ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της Μικρασιατικής για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του Δημοτικού και κυρίως τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ,όταν κυριολεκτικά σηκώθηκε όρθια μια ολόκληρη κερκίδα να το πανηγυρίσει.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για την παρουσία της.

Τα γκολ από το chiosin.gr


Comments are closed.