Ιστορική στάση… στην προσφυγική Ραφήνα, για τον δικέφαλο της Χίου!

0

Ιστορικό ταξίδι για την Μικρασιατική Χίου, στην προσφυγομάνα Ραφήνα…

Θύελλα Ραφήνας – Μικρασιατική 3-0

Αξιόλογη προσπάθεια απο την ομαδα μας, εναντιον ενός δυνατότερου αντιπάλου, σε εκτός εδρας παιχνίδι, που δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα Ραφήνας, που συνεχίζει να είναι αήττητη προηγήθηκε με ένα γρήγορο γκολ στο 5, και διπλασίασε τα τέρματα της στο 44. Η ομάδα μας έχασε κάποιες ευκαιρίες με Σκανδάλη, Μελέκο, Γιασεμή για να μειώσει.. Στο 75 έγινε το 3-0. Στο τέλος του παιχνιδιού ακυρώθηκε γκολ του Πουλιού για επιθετικό φάουλ.


Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και προβληματιζόμαστε, όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά ! Η ομάδα αυτή μπορεί να καταφέρει το κάτι παραπάνω και ελπίζουμε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στα επόμενα παιχνίδια!
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν στις δύσκολες εποχές που διανύουμε! Δεν επαναπαυόμαστε, δεν σταματάμε, συνεχίζουμε!

Τις θερμότερες ευχές μας στον αγαπημένο μας προπονητή, Χριστόφορο Τσατσαρώνη που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή! Δυστυχώς δεν σου ευχηθήκαμε χαρίζοντας σου μια νίκη Χριστόφορε αλλά θα έρθει στον επόμενο αγώνα! Να είσαι πάντα υγιής, ευτυχισμένος και δημιουργικός!!
Χρόνια πολλά στις μητέρες μας, που μας αγαπούν, μας φροντίζουν στωικά και στέκονται βράχοι δίπλα μας σε κάθε δύσκολη στιγμή μας!

Μικρασιατική Χίου


Comments are closed.