ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Καλό ταξίδι κύριε Μιχάλη…

Published

on

Δίχως άλλο άφησες το δικό σου ιδιαίτερο ιστορικό αποτύπωμα στην Α.Ε.Κ

Δύο Κύπελλα Ελλάδας, ένα Σούπερ Καπ, μία συμμετοχή στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το δικό σου τρόπο σκέψης, τη δική σου ξεχωριστή φιλοσοφία…
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βρεθήκαμε σε απέναντι “χαρακώματα”, με διαφορετικές θέσεις και εκτιμήσεις στα της Α.Ε.Κ, σε εποχές ζόρικες που εκ των πραγμάτων οι καταστάσεις απαιτούσαν ξεκάθαρες απαντήσεις όχι μόνο εκτός μα και εντός των τειχών. Εσύ ως διοικητικός με τις δικές σου επιλογές, εμείς ως οπαδοί στο δικό μας μετερίζι να αντιστεκόμαστε.
Κάτι όμως που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ακόμη και τον “αντιπολιτευόμενο” και τον “αντίθετο” και τον “διαφωνούντα” τον σεβόσουν όταν ήξερες ότι αυτός είναι καθαρός, ντόμπρος και ασυμβίβαστος σε αυτά που πίστευε.
Το σίγουρο είναι κύριε Μιχάλη ότι ακόμη κι όταν πέρασαν πολλά χρόνια και τα παλιά “ξεθώριασαν” εσύ έδειχνες ότι την νοιαζόσουν την Α.Ε.Κ, με το δικό σου τρόπο και κάτω από το δικό σου πρίσμα.
Αντίο πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε…

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement