ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Καλό ξεφόρτωμα…

Published

on

Στην Αργεντινή αναμένεται να βρεθεί άμεσα ο Εμάνουελ Ινσούα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στην Βελέζ Σάρσφιλντ


Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα στην Βελέζ Σάρσφιλντ. Το Gazzetta ήρθε σε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον Κριστιάν Μπασέδας, ο οποίος μίλησε για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση του Ινσούα για την ομάδα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς προέκυψε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, σε μια συνάντηση που είχε τόσο με τον ίδιο όσο και με τον αδερφό του στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «grupolaprovincia» στην Αργεντινή, ο Ινσούα αναμένεται να φτάσει στη χώρα του την Τρίτη (11/011) και εν συνεχεία να υπογράψει στην Βελέζ.

«Ο Εμάνουελ Ινσούα θα φτάσει αύριο στην Αργεντινή και θα ολοκληρώσει τα απαραίτητα βήματα για να γίνει ενισχύσει την Βελέζ.

Ο 30χρονος αμυντικός βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, μαζί με τον ατζέντη του, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement