Κανένας Αραούχο, μόνο ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

0

Κανένα άλλο θέμα δεν είναι τόσο σημαντικό για την ΑΕΚ όσο η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα πρέπει επιτέλους να έχει την έδρα της στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που τα όνειρα έγιναν μπάζα.

cats

Κανένας Αραούχο ή Μέσι ή οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής δεν μπαίνει πάνω από αυτό! Η λαχτάρα του κάθε οπαδού της ΑΕΚ είναι να ξαναχτιστεί ο Ναός! Να αποκτήσει αυτός ο πολύπαθος σύλλογος τη ζεστασιά του σπιτιού του. Στην περιοχή που ζει και αναπνέει για αυτόν.

Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν άπαντες! Δεν υπάρχουν πρόσωπα μεγαλύτερα από αυτήν. Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια πάνω στον καημό έγιναν πολλές αλλοιώσεις στο DNA των Ενωσιτών σε αυτό το κομμάτι!

Όμως όλες οι περιπέτειες οδηγούν κάπου! Και τα λάθη όταν τα αξιολογείς σωστά μπορούν να σε βοηθήσουν. Το σύνθημα Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ το επόμενο διάστημα, ελπίζοντας η διοίκηση να κάνει το καθήκον της, να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να κάνει στον ΑΕΚτζή το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr


Comments are closed.