ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιτρινόμαυρο πάρτι για τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ

Published

on

Τα μέλη του ΑΕΚ KIDS CLUB υποδέχθηκαν το 2018 με ένα πάρτι στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ. Πάνω από 250 μικροί φίλοι της ΑΕΚ, παρέα με τη μασκότ της ομάδας, τον Χάγκα, και με επίσημους προσκεκλημένους τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πέρασαν ένα απoλαυστικό δίωρο στην πρώτη εκδήλωση του ΑΕΚ KIDS CLUB για τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας και ο Παναγιώτης Κονέ ήταν οι «γκεστ σταρ» του απογεύματος. Τα παιδιά υποδέχθηκαν τα αστέρια της ομάδας με συνθήματα και με τον ύμνο της ΑΕΚ, στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί τους, τους πήραν αυτόγραφα και έπαιξαν όλοι μαζί χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες.

Τα παιδιά ακολούθησαν τον καθένα από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στο πρόγραμμά του σε μια… μέρα στη δουλειά: στην προπόνηση, στα αποδυτήρια, στο εστιατόριο και στη συνέντευξη τύπου, όπου τα μέλη του ΑΕΚ KIDS CLUB έπαιξαν το ρόλο των δημοσιογράφων! Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα έφτιαξε ένα στεματάκι-καπελάκι με το χαρακτηριστικό της, ενώ για τα πιο μικρά παιδιά είχαν στηθεί δύο φουσκωτά και δύο πάγκοι για χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, γέλιο και χαρά, αλλά και πολύ διδακτικό και δημιουργικό.

Όπως σε όλα τα πάρτι, το πρόγραμμα περιλάμβανε φαγητό και αναψυκτικά και στο τέλος μια κλήρωση που μοίρασε πλούσια δώρα. Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πάρτι του AEK KIDS CLUB, με την ελπίδα να συνδυαστεί αυτό με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στο τέλος της σεζόν.

Το AEK KIDS CLUB αριθμεί πάνω από 650 μέλη και περιμένει τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ να έρθουν στην παρέα του και να την κάνουν ακόμα πιο μεγάλη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Continue Reading
Advertisement