ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Κιτρινόμαυρες νυστεριές 10ης αγωνιστικής

Published

on

Ο Βόλος -ναι, αυτή η φορμαρισμένη ομάδα- επέλεξε χθες (διότι επιλογή του ήταν, προφανώς για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς) να παραδοθεί στον ΠΑΟ επιτρέποντάς του το 10 στα 10 χάνοντας με το εξευτελιστικό 1:5 στην έδρα του. Μα πόσο «μεγάλη» ομάδα έδειχνε χθες ο ΠΑΟ… θα τη ζήλευε ακόμα και η Μπάρτσα

Να μου πείτε… χθες η ΠΑΕ Βόλου έκανε ταμείο με τόσα εισιτήρια. Ε! πως να το κάνουμε, ένα ανταλλαγματάκι έπρεπε να δοθεί… αλίμονο! Εδώ Greece my darling!

Σπρωχτός ο ΠΑΟ για πρωτάθλημα. Ε! πως να το κάνουμε, από κάπου πρέπει να μαζευτεί χρήμα να φτιαχτεί και το γήπεδο στο Βοτανικό. Ένα βοήθημα ρε παιδιά! Διακονιάρηδες της π@@τσας!

Έπειτα όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, μόνο κόντρα στην ΑΕΚΑΡΑ, θυμούνται την φόρμα τους και μεταλλάσσονται και αγριεύουν έχοντας χοντρές και μεγάλες πλάτες φυσικά… Σαράβαλα Transformers της κακιάς ώρας (τρίζουν τα εξαρτήματά τους).

Βέβαια όλοι αυτοί κάνουν όνειρα και λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος είναι η ΑΕΚ. Όλα τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στο ντέρμπι των δικεφάλων. Μα πόση απογοήτευση θα τους περιλούσει σήμερα περίπου 9:15 μ.μ, όταν το ΜΑΤRIX θα αναγράφει την Ένωση νικήτρια. Για αυτή τη στιγμή ζω και αναπνέω σήμερα, αλλά και για τις παιδιαρίστηκες γεμάτες γκρίνια δηλώσεις του γελοίου Λουτσέσκο, που ποτέ δεν θα ξεχάσω ότι πέρυσι μας είχε αποκαλέσει «μικρή ομάδα». Έσσεται ήμαρ… καραγκιόζη… και αυτή η μέρα είναι η σημερινή!

Ελάτε… σας περιμένουμε στο Ναό μας… και που ‘στε… να σκουπίσετε τα πόδια σας πριν μπείτε μέσα… λέρες!

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement