ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Για τη νέα αρχή…

Published

on

Πολλοί θεωρούν πως η πρόκριση της ΑΕΚ στον θεσμό του κυπέλλου θα αποτελούσε μια νέα αρχή για το σύλλογο

Προσωπικά διαφωνώ κάθετα με την άποψη αυτή.
Είναι ντροπή μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να προχωρά θέτοντας ξανά και ξανά νέες αρχές. Η αρχή έγινε το 1924.
Πάλι για νέες αρχές θα μιλάμε;
Ως πότε;
Υποτίθεται ότι ο υποβιβασμός μας στην Γ’ Εθνική θα ήταν μια νέα αρχή, που θα μας οδηγούσε σήμερα σε μια υπερομάδα με τρανταχτό όνομα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τώρα – σήμερα- για ποια αρχή μιλάμε;
Ζήσαμε το “ερχόμαστε” και το πιστέψαμε, αλλά δεν ήρθαμε πουθενά.
Οπότε ακόμα και η κατάκτηση του Κυπέλλου (όχι μόνο η πρόκριση) στην ουσία δεν θα αποτελέσει καμία αρχή, αλλά το εξευτελιστικό τέλος άλλης μιας χαμένης σεζόν.

Ούτε πρέπει να μπλέκουμε το νέο μας γήπεδο με το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Άλλο το μπετό και άλλο το πλεχτό.
Τι να το κάνω το γήπεδο εάν η ομάδα έχει αυτή την εικόνα και του χρόνου.
Τότε τι θα λέμε;
Θα πίστευα το αντίθετο αν από το Γενάρχη που μας πέρασε γινόντουσαν φλογέρες μεταγραφές που θα ήταν έτοιμες και που θα βοηθούσαν την πορεία μας στο νέο μας γήπεδο.
Πότε περιμένουν να οχυρώσουν την ομάδα;
Ήδη είναι αργά και δεν υπερβάλω!
Μια ομάδα που θα βγάζει μάτια δεν φτιάχνετε την τελευταία στιγμή, αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών ζυμώσεων που απαιτούν πολύ χρόνο.

Ο Γιαννίκης έπρεπε ήδη να είχε αποχωρήσει και να έρθει ένας άξιος για την ΑΕΚ προπονητής που να μπει στο νέο γήπεδο και να μας χαρίζει νίκες και μόνο νίκες.
Που είναι αυτός και πότε θα έρθει ΑΝ θα έρθει!
Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιρόφιλος ή γνώστης του αθλήματος που να πιστεύει ότι ο Γιαννίκης αξίζει να προχωρήσει με την ΑΕΚ και να την κάνει τρανή και δυνατή;
Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννίκη, αλλά πιστεύω ότι ήρθε σε λάθος timing στην ΑΕΚ.

Έπειτα ενοχοποιούμε την διαιτησία για την κατάντια μας.
Σίγουρα η διαιτησία είναι εναντίον μας (πρέπει να είναι κανείς κακοήθης, κακόβουλος, τυφλός και ανισόρροπος για να μην το βλέπει), αλλά από την άλλη δεν βλέπουμε και την μπαλάρα από πλευράς ΑΕΚ. Αυτό που βλέπουμε είναι μια ΑΕΚ επιρρεπής στις ανατροπές ακόμα και στην έδρα της και από ομάδες υποδεέστερες. Αυτό όμως μας κάνει να χάνουμε και το δίκιο μας.
Ποια διαιτησία λοιπόν; Μπάλα παίζουμε;
Η διαιτησία είναι μια υπαρκτή νεοπλασία, αλλά ταυτόχρονα και μια φτηνή δικαιολογία.

Υ.Γ.
Επέλεξα ως εικόνα μια τίγρη, όχι επειδή ο Πρόεδρός μας είναι ο γνωστός «ΤΙΓΡΗΣ» αλλά επειδή σύμφωνα με τους κινέζους η τίγρης είναι το σύμβολο του 2022. Ίσως να είναι και η χρονιά του δικού μας τίγρη …όπως το πάρει κανείς!

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement