ΚΟΡΟΝΑ(ιος) ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ – Απογειωποίηση….

0

…με «υπογειοποίηση»!

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
Γιάννη, «ΒΟΥΡ» τώρα, για να προλάβουμε, υπερπηδώντας το τελευταίο εμπόδιο, όπως ο αθάνατος ΓΙΩΡΓΟΣ μας ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τη λίμνη των 3.000 μέτρων στιπλ!

ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ «ΑΘΗΝΑ-ΚΕΦΑΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ!

Η ΕΙΔΗΣΗ-ΕΜΒΟΛΙΟ…
… που μας ήλθε εννοείται στο σπίτι μας και μόλις είχαμε επιστρέψει από το περίπου 4ο-χιλιόμετρο περπάτημα , αναγκαστικό , κατά τις συμβουλές των καρδιολόγων μας κ.κ. Γιώργου Τσάκωνα (του «Υγείας») και Γιώργου Ανδρικόπουλου ( του «Ερρίκος Ντινάν»)! Ούτε, που προλάβαμε την ενημέρωσαη, ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν, από 17 σε 20, με 48 νέους προσβληθέντες από τον Κοροναϊό, το σύνολο είχε φτάσει , ως εκείνη την ώρα, σε 748 , από τους οποίους οι 134 νοσηλευόμενοι, με 45 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και με 32 να έχουν πάρει εξιτήριο (=στους νοσηλευθέντες, αλλά εκτός νοσοκομείου, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που προφανώς μέσα στην χαρά του «εξέδωσε διαδυκτιακά» κάτι σαν … «Προεδρικό Διάγγελμα», φυσικά όχι για να σκεπάσει εκείνο της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κυρίως για την Εθνική μας Γιορτή- την «25η Μαρτίου 1821»)!

Γιώργος Τσάκωνας

• Η είδηση- εμβόλιο , κατά της «μαυρίλας» μας και λόγω «ιού» (…από Κινέζο ή ΗΠΑτζή «πατέρα», όπως αλληκατηγορούνται οι δύο Υπερδυνάμεις) , ότι: «ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Η ΓΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!

• Οποία ήταν η ικανοποίηση μας και για «το γκελ» (…γκολ!), που πρέπει να έκαναν τα δύο , από τα τελευταία κείμενα μας, στο «ΑΕΚ Live», για την άκρως ανησυχητική καθυστέρηση ολοκλήρωση του έργου και λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ! Οποία ήταν η ανακούφιση μας, από την σκέψη , ότι ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ θα μεταβληθεί, για κάποιους μήνες, σε … «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ», προασφερομένη για …ψυχολογικές ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ μας!

• ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ψυχολογικά με την είδηση- εμβόλιο (…καμία σχέση με τους 5 τόνους χλωροκίνης, που παρήγγειλαν , στην Ινδία, το Υπουργείο Υγείας και η ΄Ενωση Φαρμάκων. Ο Νασίλης Κικίλιας και οι συν αυτώ στην πρεμούρα, για τις ανάγκες των νοσοκομείων μας, προς χρήση για τους ασθενείς από τον «ιό»=σάλιο του Αντίχρυστου …και όχι εκείνου του πολίτη, που (κακώς, βέβαια) έφτυσε αστυνομικούς! Λοιπόν, ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ μας , χάρη στα περί «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ»!

• Κι αμέσως αναζητήσαμε το τηλέφωνο της ΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, για να την παρακαλέσουμε να μεταφέρει προς τον δήμαρχο, το εξής μήνυμα μας: «Γιάννη, «ΒΟΥΡ», τώρα για να υπερπηδήσουμε το τελευταίο εμπόδιο, αυτό περί την «Υπογειοποίηση», χρησιμοποιώντας την παγκόσμια τεχνική του αθάνατου ΓΙΩΡΓΟΥ μας, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, όταν «ίπτατο πάνω από την τεχνητή λίμνη, κατά το αγώνισμα των 3.000 μέτρων στιπλ»! Γιάννη Βούρο , να η χρυσή ευκαιρία , για να γράψεις χρυσά το όνομα σου, δίπλα στου «Δημάρχου Πατέρα της Νέας Φιλαδέλφειας», του ΤΡΥΠΙΑ!

• «Κλείνει η κυκλοφορία στην ΑΕΚοπρωτεύουσα», ΑΛΛΑ ανοίγουν οι κρουνοί της αισιοδοξίας , πώς τελικά κι εμείς , οι των «ευπαθών ομάδων», θα προλάβουμε τα εγκαίνια ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…
… θα θέλαμε την 45χρονη (γεννημένη στις 1-10-74) ηθοποιό ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ να είχε κληθεί, από το αρμόδιο Υπουργείο και να της ανατίθοταν ρόλος, όπως αυτός στον Σπύρο Παπαδόπουλο, στην μυριοπαιγμένη καμπάνια του «Μείνετε στο σπίτι σας»! Στην συντριπτική πλειονότητα του απλού κόσμου , που είναι και ο βασικός αιμοδότης για την ύπαρξη του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και οποιουδήποτε άλλου Μέσου Θέασης, το «θηλυκό» προηγείται καταλυτικά, κυριαρχεί, του «αρσενικού» (π.χ. Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παπά). Επί του συγκεκριμένου , που προκάλεσε αυτή , την δική μας- προσωπική, προτίμηση και υπόδειξη για «Σολωμού αντί Παπαδόπουλου», έχει να κάνει και με τις ακόλουθες «λεπτομέρειες»- με την ουσιαστική σημασία.

΄Οτι η Μαρία είναι μία από τις πιο εκφραστικές εκπροσώπους της παροιμιώδους ελληνικής ομορφιάς( = είμαστε λάτρεις και της Ειρήνης Παπά, που την είδαμε απόψε, πριν από τα μεσάνυχτα, σε ελληνικό έργο, κατά της Τουρκοκρατίας, στην ΕΡΤ 1 ) , την οποία στηρίζει κραταιά, σαν αποσπασμένη «κολώνα από τον ιερό ναό του Σουνίου», με την καλλιέργεια της περί την Τέχνη. ΄Οχι, πως ο Σπύρος δεν είναι σπουδαίος καλλιτέχνης (= εί ναι και «κόκκινος Ολυμπιακός», όπως ο καθηγητής Τσιόρδας ή ο Γεραπετρίτης), όμως «υστερεί», έναντι της Αθηναίας συναδέλφου του, ως προς την «φθορά», την οποία έχει υποστεί με την πολύχρονη «τριβή» του στην τηλεόραση, μέσω της εμπορικά χρησιμοποιούμενης (= από την ΕΡΤ και το Σκάϊ) εκπομπής του «Στην υγειά μας, βρε παιδιά». Η μελαχρινή άφθαρτη ηθοποιός «μαγνητίζει» το βλέμμα ημών, των κοινών θνητών-θεατών, μαγεύει με την ιδιαιτερότητα στην εξωτερική εμφάνιση της (= όπου τα δασώδη κατσαρά μαλλιά της, παραπέμπουν στην κόρη του Δία , την Αθηνά της σοφίας και προστάτιδας του πολέμου, με την ασημένια περικεφαλαία-στην οποία καταλήγουν φίδια και τον φολιδοτό θώρακα γοργόνας…)!

ΑΞΙΖΕ στον υπό καραντίνα ελληνικό λαό , τον αναγκαστικά συντονισμένο καθημερινά πλέον (και για εντελώς άγνωστο για πόσο καιρό ακόμη ) να έβλεπε και να άκουγε – έστω στις μισές φορές απο όσο τον ασφαλώς συμπαθή , τον αγαπητό Σπύρο- την «Αθηνά μας»- Μαρία Σολωμού, που με το Ολύμπιο ακόντιο της θα συμμετείχε, θα ενίσχυε, «τον πόλεμο», που διεξάγουμε, κατά του «αόρατου εχθρού» (σ.σ.: και δεν ξεχνάμε, με τίποτε και ποτέ, ειδικά λόγω «25ης Μαρτίου», ότι υπάρχει στην αυλή του σπιτιού μας και «ο ορατός εχθρός», ο πολυκατάρατος Ταγίπ Ερντογάν …) !

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ…
…οι Ολυμπιακοί Αγώνες, στο Τόκιο, γι΄αυτό το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να κλάψουν οι αθλητές και των δύο φύλων, αφού θα έχει διαφυλαχτεί ό,τι το πιο πολύτιμο, η υγεία τους. «Μαύρο δάκρυ» θα χύσουν τα λαμόγια , που «εμπορεύονται» την Φλόγα και τους 5 Κύκλους , με την εγκληματική ωμότητα και ασυδοσία , όπως οι «ομόλογοι» τους περί… «την λευκή σάρκα»! Δεν αναφερόμαστε στον Καναδά ,που είχε και για το προλυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, τον όμιλο, που θα αγωνιζόταν η Ελλάδα, η οποία τελικά γλίτωσε κι από την παρουσία του χρηματόδουλου βαψιμάλλη Ρικ-Ριρίκου Πιτ(μπουλ)Ποτίνου!). Ούτε την Αυστραλία, που την έχουμε πιο κοντά στην τωρινή σκέψη μας, μαθαίνοντας, ότι από αυτήν ξεκίνησε, σε ηλικία, 10 χρόνων ο τωρινός «γκεστ σταρ»της χώρας μας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΙΟΡΔΑΣ (σ.σ.: τον οποίο εμείς, προσωπικά πάντοτε, θα επιθυμούσαμε να τον είχαμε δει στο «νοερό πάνελ», που η ΠτΔ εξέπεμψε το Διάγγελμα της)!

• Ούτε εννοούμε, μέσα στα αρπακτρόνια – βδέλες της Ολυμπιακής Φλόγας και των 5 Κύκλων, την ΚΥΠΡΟ μας, η οποία εκδηλώθηκε έγκαιρα κι ανοικτά κατά της τωρινής διεξαγωγής του «Τόκιο 2020». Κι ενώ δεν είχε συμβεί ακόμη η απώλεια του πρώτου νεκρού της, λόγω Κοροναϊού. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μόλις τώρα (= αργοκίνητος, μάλλον μιμούμενος και ως προς αυτό τον ΄Αγγλο συνάδελφο του, τον Αρχαιοελληνο-λάτρη Τζόνσον) ανακοίνωσε την διακοπή της κυκλοφορίας στη Μεγαλόνησο.

«ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…
…για τον ΝΙΚΟ, τον ΧΑΡΔΑΛΙΑ! Τον έζησα στον Αθηναϊκό, που διετέλεσα γενικός αρχηγός. Απολάμβανα το πόσο ΑΕΚτσής ήταν και συμπίπταμε στις περισσότερες απόψεις. ΄Ηταν αθλητής του ΧΑΝΤΜΠΟΛ. Ασχολήθηκε, όμως, πάρα πολύ και με την αήττητη ομάδα γυναικών του μπάσκετ. Δήμαρχος Βύρωνα τότε. Μετά πέρασε στην Περιφέρεια Αττικής. Και τώρα τον βλέπω και τον καμαρώνω, έστω στο τηλεοπτικό καθημερινό πάνελ των αρμοδίων υπουργών, για την ενημέρωση περί του Κορονοαϊού. Γράψτε στο σάϊτ σας, που το παρακολουθώ ανελλιπώς, τώρα πλέον καθηλωμένος στο σπίτι μου, στην Γλυφάδα κι ενώ τηλεφωνιέμαι τακτικότατα με τον Θωμά Μαύρο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου μας, των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Στέλιο Σεραφείδη , που βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Κοσμά Πισιρίδη. Γράψτε, λοιπόν, πως η αφεντιά μου, ως ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΑΣ, ξέροντας «απ΄έξω κι ανακατωτά» τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, αντλεί ελπίδες, ότι «Θα τον νικήσουμε τον Χάρο», αν υπακούσουμε στα όσα ζητάει , σε συνδυασμό με όσα και οι άλλοι υπεύθυνοι, ο αληθινά , ο αυθεντικά ΕΝΑΣ (= από τους πολλούς, που υπάρχουν και στην τωρινή τρομερά ανησυχητική επικαιρότητα) ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ο «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΙ ΕΝΩΣΙΤΗΣ» Νίκος Χαρδαλιάς»!

ΤΙ ΑΛΛΟ …
…κακό θα μας βρει, ως χώρα; Και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στα αυτονόητα, από την δέσμη των μέτρων, που πήρε η Κυβέρνηση και «παγώσαμε» σήμερα με ορισμένα από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Αλλά και «στα χιόνια», που έρχονται, μετά τον Κοροναϊό (= στις 34 λαβωμένες, από τις 74 περιφέρειες μας), τους σεισμούς (= κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές, περί την Πάργα, στην ΄Ηπειρο ) και την Ερντογανική πανούκλα (= που απειλεί τα βόρεια σύνορα μας και τα νησιά). Νοιώθουμε μέσα μας μια φωνή να λέει επίμονα .. «Και την Χιτλερο-Μέρκελ, η οποία ξέφυγε τελικά και από τον «σαν κι αυτήν» ιό!). Καμία αντίρρηση, για το σιχαμένο ανθρωποειδές, λλά τότε θα πρέπει να αναφέρουμε και δύο-τρεις ακόμη μισαλέα εχθρικούς μας «δικτάτορες» . Εκείνους, που έμμεσα ή άμεσα δεν είναι «αμέτοχοι» στους αριθμούς της παγκόσμιας τραγωδίας: «395.807 κρούσματα, με 17.235 νεκρούς» (= και με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ιατρικής ΄Ενωσης, τον καθηγητή Ούρλιχ Μοντγκόμερι, να μας απελπίζει, ότι ο Κοροναϊός θα θερίζει ως τα τέλη του 2020)!

ΚΟΡΟΝΑ (ιος) …
… ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ στα ελληνικά:

@ ΚΑΤΑ τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, θα αυστηροποιηθούν κι άλλο τα μέτρα (= από 300 ως 2.000 ευρώ τα πρόστιμα, για παραβάσεις). Με την προσοχή να είναι στραμμένη ιδιαίτερα και προς την Βαρκελώνη, γιατί από τους 263 επιβάτες, που αφίχθηκαν τελευταία, οι 21 είναι μολυσμένοι @ ΔΕΝ θα λειτουργήσαν άλλη Κυριακή τα σούπερ μάρκετ, λόγω «φούσκας» κατά την δοκιμαστή φάση της 22ης Μαρτίου

@ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ Αγγελόπουλοι, Γιώργος και Παναγιώτης, διέθεσαν 1 εκατομμύριο ευρώ , στην διάθεση του υπουργείου Υγείας . Πάντως, υπάρχουν κι άλλοι προύχοντες, που προσέφεραν, αλλά ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους

@ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, από τον ιό, στις ΗΠΑ, στοιχίζει 20.000 δολλάρια, σε ένα ασθενή

@ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι η περιφέρεια, που έχει τα περισσότερα κρούσματα (26, από τα οποία 10 νοσηλεύονται, ενώ «έφυγε» και η 46χρονη, που προερχόταν από το ταξιδιωτικό «γκρουπ του θανάτου», στους Αγίους Τόπους

@ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ένας 80χρονος ο πρώτος νεκρός (εξέπνευσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο)

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ή …
…ΚΟΡΟΝΑ(ιός), παραμένοντας εντός των τειχών @ ΚΑΤΑ τον καθηγητή Σωτήριο Τσιούρδα, που επανέλαβε, ότι περί τους 8-10 χιλιάδες ΄Ελληνες είναι «αδήλωτοι» στη νόσο και ζουν «ανάμεσα μας», στα συμπτώματα της μόλυνσης περιλαμβάνονται η διάρροια και ανοσμία(= έλλειψη γεύσης)

@ ΜΕ ΤΟ μέτρο «Κλεισμένοι στο σπίτι μας» έχουν παρατηρηθεί, από αρμόδιους, ότι μόλις περάσει η κρίση, θα αυξηθούν…τα διαζύγια (!) και τα γεννητούρια

@ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ κυκλοφόρησε στο πρωτσέλιδο της η «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την παμψηφία (με 14-0) στην , μέσω τηλεδιάσκεψης , απόφαση του ΕΣΑΚΕ, για «στο στο πρωτάθλημα» – όπως συμφέρει τον άξονα Παόι-Παόκ-΄Αρη! Η χαρά του Δημήτρη ύμνος για την θέση, που εκφράσαμε στο χθεσινό κείμενο μας. Ο ΠΣΑΚ διαφώνησε πλήρως με την σκανδαλώδη φιλοκαθεστωτική απόφαση του προεδρο-Μπαοκτζίδικου ΕΣΑΚΕ, ομογάλακτου του «άγραφτου» Γραμμενο-Πάρκου Γουδή

@ ΣΤΑ ελληνικά, που τα ξέρει από την προηγούμενη προπονητική θητεία του στην πατρίδα μας, ο δεξιοθεσίτης συνεργάτης του Καρέρα, ο Κολονέλο, έκανε κι αυτός δηλώσεις για τον ιό. Ας είναι καλά κι αυτό το παλικάρι.

ΣΤΙΣ 11.30 …
… το πρωί, σήμερα Τετάρτη , θα ηχήσουν οι καμπάνες όλων των εκκλησιών, με την ευκαιρία της Εθνικής μας Γιορτής, «25ης Μαρτίου»- για την οποία αναφέρθηκε στο διάγγελμα της και η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου! Θα πρόκειται και για ένα έμμεσο μήνυμα, προς τον Χιτλεροσουλτανίζοντα Ερντογάν, που μετέρχεται όλων των ναζιστικών τρόπων , για να γκρεμίσει τον ΕΛΛΗΝΟΣΤΗΘΟ ΦΡΑΧΤΗ στον ΕΒΡΟ και από εκεί να ξεχειλίσουν μέσα από τα σύνορα μας όσοι τους έχει προετοιμάσει, για να μας συρρικνώσουν και τελικά να αφανίσουν.

*** ΕΜΕΙΣ, στην ΑΕΚ, γιορτάζουμε και για τον «Θοδωρο-Κολοκοτρώνη μας», τον ΗΛΙΑ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ, με την διαχρονικά αποτυπωμένη προσφώνηση του, μετά από ένα θρίμαβο σε ντέρμπι: «ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»! Λιάκο, Ποντιάρα κι ΑΕΚάρα, «πέστα στον Πέτρο Μάνταλο πριν καταλήξει με τούρκικο σχοινί στον λαιμό του» (=αυτό κατά την εντελώς προσωπική γνώμη μας, με δικαίωμα στον καθένα να έχει την δική του-έστω με πλεύση από το αντίθετο ρεύμα στο Κανάλι του Βοσπόρου)…

Η ΟΥΕΦΑ…
…ανέβαλε τους Τελικούς 2020 , για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Ευρωλίγκα. ΄Αλλη κατάρα κι αυτή, σε βάρος της χώρας μας. Δεν θα δούμε, μέσα στον Μάϊο, την ξενοκατοίκητη ομάδα, με γαρνιτούρα την ελληνική «ερυθρόλευκη» επιγραφή (= την οποία συντηρούν, ξεσκονίζοντάς την οι Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και περιστασιακά οι Μουσούρης, Φορτούνης)! ΞΕΡΕΤΕ τι σημαίνει να λείψει από δύο τελικούς ο Οσφπ, αν δεν διεξαχθούν και τα πλέϊ οφς της Λίγδας; Για το τελευταία «τρώει τα λυσσακά του» το Ιβανιστάν κι έχει αναθέσει στον Αμπελ(οκηπουρό) Φερέϊρα να μηνυματίζει, μέσω «Α Μπόλα», ότι … «Πρέπει να ακυρωθεί το πρωτάθλημα»!

• Ο διαβολοατζέντης, Πορτογάλος Μέντες, με πελάτες του και τους Μουρίνιο, Κριστιάνο, «έχει ανάψει μηχανές », για να πωλήσει τους Τσιμίκα (στην Ιταλία) και Καμαρά (στην Αγγλία). Δεν ξέρουμε, αν σ΄αυτόν έχει ανατεθεί και η φτηνοδουλειά (προκειμένου για το μανατζερικό πρεστίζ του) για το «ξεκουμπιδιό» του άχρηστου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Κύπρο (… «παλιάτσε, γέλα», δεν σου απέμεινε τίποτε άλλο)!

ΓΙΑΤΡΟΣ…
…από την Βόρεια Ισπανία αυτή την φορά χρησιμοποιήθηκε από Κοροναϊκή εκπομπή της ΕΡΤ (= ήτοι όχι από το Σκάϊ, με την Σία Κοσιώνη, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία της με ΄Ελληνα χειρουργογατρό, από το νοσοκομείο του τραγικού Μπέργκαμο), ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: «Αφαιρούμε την αναπνευστική μάσκα από ναρκωμένους 65χρονους ασθενείς, κρατώντας το χέρι τους δίκην των απόντων συγγενών τους, για «να σβήσουν» ανώδυνα. Κι αυτές τις μάσκες τις χρησιμοποιούμε μετά, για να σώσουμε νεότερους σε ηλικία».

• ΗΤΟΙ και από την Κρατική Τηλεόραση εμείς, οι ηλικιωμένοι, είτε από τις ευπαθείς ομάδες, είτε όχι από αυτές, μαθαίνουμε (ή μήπως για να προετοιμαστούμε;) ότι εν έτει 2020 , η «ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ» έχει εξελιχθεί σε «ΤΕΡΑΤΟΘΑΝΑΣΙΑ» ή «ΒΑΜΠΙΡΟΘΑΝΑΣΙΑ»!

• Σ.Σ.: Κρίστοφερ Λι είχες σπουδάσει μόνο για την «7η Τέχνη» ή και τη «νεκρολογία» από την πολύπλοκη «Ιατρική»;

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ


Comments are closed.